Yaşam
  • 10.10.2005 01:17

ŞOK İDDİA!.. "GAMZE ÖZÇELİK'İN BAŞKA PORNO GÖRÜNTÜLERİ DE VAR"

Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çekmekle suçlanan Gökhan Demirkol'dan şok iddia: "Birlikteyken, bana Gamze'nin uygunsuz görüntüleri yollanmıştı".

Gamze Özcelik'e ait tecavüz görüntelerini çeken kişi olduğu öne sürülen Gökhan Demirkol'dan şok iddia: "Gamze ile birlikteyken bana Gamze'nin başkalarıyla çekilmiş pekçok uygunsuz görüntüsü yollandı..." Yurt dışına kaçtığı iddia edilen Demirkol, geçtiğimiz günlerde Çengelköy'de bir restoranda avukatı Ömer Yeşilyurt ile yemek yerken, TGRT Haber Magazin Programı'na yakalandı ve ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

İNTERNETE YANSIDI
Röportajının detayları, programdan önce magazin içerikli bir internet sitesine yansıyan Demirkol, "Gamze ile birlikteliğimiz döneminde birçok kişi bana 'al bak çok sevdiğin kızın hali bu' diyerek Gamze'nin başka birçok uygunsuz görüntülerini gösterdi" şeklinde konuştu. Yurt dışına kaçtığı iddialarını da şiddetle yalanlayan Demirkol, "Bu iş çözülene karar hiçbir yere gitmeye niyetim yok" diye konuştu. Bu arada Demirkol ile avukatı Ömer Yeşilyurt'un yemekyediği restoranda, bir gün önce de Gamze Özçelik ve sevgilisi Mehmet Mutlu'nun yemek yemesi ise ilginç bir tesadüf olarak göze çarptı. Gamze Özçelik'in basın toplantısını izlediğini ve çok üzüldüğünü söyleyen Demirkol, "Gamze yalan söylüyor, olayları çarpıtmaya çalışarak bazı insanları gereksiz suçluyor. Barış Kılıç ise haksız yere suçlanıyor" dedi. Avukat Ömer Yeşilyurt ise "Bu türden olaylar o tür hayat tarzını seçmiş insanların başına gelir" diyerek olayın tek suçlusunun Gamze Özçelik olduğunu iddia etti. Gökhan Demirkol röportaj sırasında yöneltilen, "Sen, Gamze ve Barış Kılıç eğlenirken görüldüğünüz discodaki eğlence görüntüleri, o gece çekilen tecavüz görüntüleri öncesinde mi çekilmişti?" sorusuna, "Evet o gecenin başındaki görüntüler bunlar. Ama saat daha erken" yanıtı verdi.

BİR BAŞKA ÜNLÜ KİM?..
Öte yandanyine aynı internet sitesi, Gökhan Demirkol'un, Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerinin çekildiği iddia edilen tarihte, Antalya'da tanınmış manken Ece Gürsel ile beraber olduğunu öne sürdü. Gökhan Demirkol'un avukatı Ömer Yeşilyurt da müvekkilinin o tarihte bir başka ünlüyle birlikte olduğunu doğrulayarak, "Gökhan Demirkol, görüntülerin çekildiği tarihte Antalya'daki görüntülerin çekildiği otelde başka bir ünlü ile birlikte kalıyordu" açıklamasını yaptı. Genç manken Ece Gürsel ise, TGRT muhabiri tarafından konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: "Gamze'yi tanımam. Gökhan ise eski erkek arkadaşımın (Basketbolcu Zaza Enden) yakın bir arkadaşıdır. Bahsi geçen otelde belki yüzlerce defa kaldım. O tarihlerde de kalmış olabilirim. Ama Gökhan ile kaldığım tamaman yalan ve yanlıştır. Ayrıca Gökhan, Zaza'nın arkadaşıydı ve bize nikah düşmez."SABAH
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:56

İLGİLİ HABERLER