Medya
  • 11.2.2008 07:01

ÜNLÜ KAYNANA SEMRA BAKIN NELER YAPMIŞ!..

Beyazıt Öztürk ve Güven Kıraç’ın sundukları programın konusu magazin ve magazincilerdi. Programa katılan Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı, Star televizyonunda yayınlanan ’Orada Neler Oluyor?’ programında yaşanan ilginç bir olayı anlattı.

4 Ocak’ta sona eren programın, RTÜK’ün baskısı nedeniyle bitmediğini, kanalla reyting konusundaki anlaşmazlık sonucu bittiğini anlatan Dağıstanlı’ya Milliyet Gazetesi Magazin Müdürü Ali Eyüboğlu, müdahale etti. Eyüboğlu esprili bir dille şunları söyledi: "Benim yüzümden kaybettiler. Program bir türlü başlamıyordu. ’Niye başlamıyor?’ dedim. Kaynana Semra 2 bin YTL alıyormuş. ’Parayı almadan çıkmam’ demiş. Stüdyoda Sacit Aslan da vardı. Dedim ki ’Sacit bende 50 YTL var. Sende ne kadar var? Verelim de çıksın".

BAZI KONUKLARA PARA VERİLİYOR

Bu sözler üzerine Müge Dağıstanlı bazı konuklara para vermelerinin çok normal olduğunu söyleyerek "Bu sabah programlarının en acımasız tarafı. Konukların bir kısmının, eğer sanatçıysa ve bir değeri varsa, büyük bir şey icra ediyorlarsa onlara para verilir tabi. Olması gerektiği gibi. ÇÜnkü o da gelip benim programıma zenginlik katıyor, belki ihtiyacı var. Ama böyle Semra Kaynana tipli insanların gelip de parayı alması sözkonusu olmadı. Alamadılar, alamadan da gittiler. Bir de bi güzel rezil oldular" açıklamasını yaptı.

TÜRK MEDYASINI PARMAĞIMDA OYNATIYORUM

Dağıstanlı, parayı alamayan Kaynana Semra’nın verdiği tepkiyi de şöyle anlattı: "Biz önceden ona ’Geleceksin her şeyi anlatacaksın’ diye bir söz verdik. Bizimkisi hakikaten trajikomik bir hikayeydi. Şöyle yaptı aynen; ’Sizi, yönetmeni, sunucuları, kanalları parmağımda oynatıyorum. Medya benim önümde dönüyor’ dedi. Sonra bizde para aldığını, bütün hikayesinin sahtekarlık üzerine kurulu olduğunu öğrendik. Kadın Türk televizyonlarından silindi. Biz rezil ettik çünkü programda."

Bazı programların konukları para karşılığı çıkardıklarını doğrulayan Bekir Hazar ve Müge Dağıstanlı, kimilerinin geçimlerini bu yolla sağladıklarını da belirttiler.

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:54

İLGİLİ HABERLER