Asayiş
  • 30.6.2008 15:51

HABERE GİTTİ, OĞLUNUN CESEDİYLE KARŞILAŞTI!

Edinilen bilgiye göre, Sivas'ın Şarkışla ilçesi Gürçayır kasabası Mevkii'nde minibüs ile midibüs çarpıştı. Kayseri istikametinden Şarkışla ilçe merkezine gitmekte olan Burak Erdoğmuş (23) idaresindeki 58 HD 766 plakalı münibüs, Gürçayır Kasabası civarında nedeni belirlenemeyen bir şekilde aniden geriye döndü. Bu sırada arkadan gelen İbrahim Kıvrak yönetimindeki 35 AV 7283 plakalı midibüsle kafa kafaya arpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen minibüste bulunan sürücü Burak Erdoğmuş ve midibüs sürücüsü İbrahim Kıvrak olay yerinde hayatını kaybetti. Şarampole giren midibüste bulunan 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan henüz kimli belirlenemeyen 1 kişi yolda öldü. Diğer yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, kaza haberini alır almaz olay yerine giden AA Şarkışla Muhabiri Kemal Erdoğmuş, şok bir manzarayla karşılaştı. Gazeteci Erdoğmuş, kazada ölen minibüs sürücüsü Burak Erdoğmuş'un oğlu olduğunu öğrenince yıkıldı. Acılı babayı güvenlik görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tesilli etmeye çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER