Spor
  • 19.10.2008 01:07

HABERİ ALİ ŞEN VERDİ!.. TERİM MİLLİ TAKIMI BIRAKIYOR

İSTANBUL - - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili son günlerde artan iddialara Akşam gazetesi de katıldı. Spor yazarı Alaattin Metin, Ali Şen'in Terim ile görüştüğünü ve Fenerbahçe'nin efsane başkanının kendisine; "Hiç hak etmediğim hücumlar yapılıyor. Bırakıyorum Ali Ağabey" dediğini yazdı. İşte o şok iddia;
"Rahmetli Turgay Aksoylu’yu son yolculuğuna uğurlamak için Teşvikiye Camii’ne gittim. Spor, siyaset, iş adamları ile dolu olan caminin avlusunda bir ara gözüm Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e takıldı.. Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile sohbet ediyordu.. Sonra beni gördü, el sıkıştık.. O an Terim’in yüzüne baktım.. Sakalları uzamış, yüzünde sivilceler çıkmıştı.. Belli ki mutlu, huzurlu değil..
HİÇ HAK ETMİYORUM
Gazeteye döndüm.. Telefonum çaldı. Arayan bir dost, “Fatih Terim, Milli Takımı bıraktı.. Kaynak da Ali Şen.. İstersen ara” dedi.
Hemen aradım..
Noktasına, virgülüne dokunmadan işte Ali Şen’in anlattıkları: “Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Orhan Keçeli, Nuri Ataç ile sohbet ederken, yanımıza Fatih Terim geldi. ‘Ali Ağabey bırakıyorum’ dedi. Sonra da ‘Hiç hak etmediğim hücumlar yapılıyor.. Sanki herkes bırakmamı istiyor’ diye konuştu. Üzgündü, gergindi.. ‘Yapma, buna hakkın yok’ diyerek moral vermeye çalıştım. On dakika sonra da yanımızdan ayrıldı..
% 80 SANA İNANIYOR
Daha sonra Fatih Terim’e telefon ettim.. ‘Kafanı hiçbir şeye takma.. Türk toplumunun yüzde sekseni Fatih Terim’e inanıyor, güveniyor.. Dünyanın hiçbir yerinde bir toplumun yüzde yüzü bir kişiyi sevmez.. Demokrasilerde bunlar olacak.. Sen yüreğinle, cesur kararların ile Türk toplumunun yüzde sekseninin gönlünü kazandın. İmparator dediler.. Omuzlarda taşıdılar.. Seni sevenlere karşı yanlış yaparsın...’

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:12

İLGİLİ HABERLER