Gündem
  • 29.6.2020 09:52

Haberso

Özgün haberciliğin, tarafsızlığın, güvenirliliğin, başarının adresi olan Haberso bir sosyal medya gazetesidir. Haberin gerçekliği bizim için her zaman önem taşır. Oturduğumuz yerden asparagas haberler yapmıyoruz. Hayat düsturumuzda her yalan haberin bir gün ortaya çıkacağına bildiğimiz için gerçekleri size getirip sizleri dünya ve ülkemizden haberdar ediyoruz.

Haberso olarak yarınlarınız, bugün olması için başarılı, çalışkan, dinamik ekip arkadaşlarıyla çalışıyoruz. Sosyal medya gazetesi olmanın getirdiği avantajla kitlelere ulaşıp özgürce sizlere haberleri ulaştırmaktayız. Gazetecilik ilkelerini içimizde her zaman barındırarak işimizi en güzel şekilde icra etmekteyiz. Doğru haberin adresi Haberso da bizi takipte kalın dünyadan, yurttan haberlerimiz sizlerle olsun.

Artık günümüz de ekonomiyi  herkes takip etmekte. En güvenilir haberlerle Haberso size sunduğu hizmette ekonomi hakkında güncel olan hangi bilgiler varsa okuyuculara güvenle ulaştırmaktadır.

Siyaset haberin kaynağı desek doğru olur. Ülkemizi şekillendiren kararların verildiği bu mecra da olan olayları takip etmek için ilk öncelik doğru haber yapılmasıdır. Siyasi haberlerin kaynağı, içeriği asparagas olduğunda inandırıcılık payı yüksek oranda düşmektedir. Bu yüzden ilkeli yayıncılık anlayışımızla doğru  haberleri hazırlayıp siz değerli okuyucularla buluşturmaktayız.

Günümüzde de önemini arttıran sağlık haberlerini, olan olayları sizler için yakından takip edip hele sağlık konusunda yanlışa yer vermeden sizlere doğru habercilik sayesinde ulaştırıyoruz.

Kültür ve sanat teknolojinin gelişmesiyle bir tık ileri taşındı geçmişe göre önemini arttırarak her platformda karşımıza çıkıyor. Bu gurur kaynağımız olan gelişmelerle siz değerli takipçileri haberdar etmek de bizim görevimiz. Kültür ve Sanata ilgi duyan her vatandaşımıza haberleri en gerçekçi şekilde ulaştırmaktayız.

Ülkede yaşanan asayişle ilgili ne varsa Habersoda. Şehirlerinizde yaşanan asayiş sorunları hakkında sizde haberdar olmak istiyorsanız Haberso toplumsal ulaşılabilirliği sayesinde bu bilgileri sosyal medya gazeteciliğiyle sizlere getiriyor.

Tüm dünyada, ülkemizde, bilim ve teknoloji alanında hangi buluş, gelişme varsa ilkeli yayıcılıkla sizlerle. Günümüzde, dünya da önemini arttıran bilim ve teknoloji artık bir nevi hayatımızı şekillendiriyor. Bu yüzden önemi daha da büyük olan bu  konular da doğru aktarım yapılmalı. Artık teknoloji sayesinde ve bilimin getirdiğiyle dağda, uzakta, bir memlekette ne varsa hangi gelişme yaşandıysa sosyal medya gazetemizle sizlerle.

Sizlerde Türkiye'nin tüm bölgelerinden, dünya haberlerinden, siyasi sağlık,bilim ve teknoloji, kültür-sanat, asayiş haberlerinden haberdar olmak istiyorsanız gündem bizim işimiz tüm haberlere Haberso dan ulaşabilirsiniz. Kaliteli yayıncılık, kendine düstur edindiği doğru habercilikle sizlere habercilik hizmeti vermekte.

Bulunduğunuz bölgenin hava durumundan, yol durumundan, namaz vakitlerinden, lig fikstüründen, eczanelerden haber almak istiyorsanız sosyal medya gazetemiz olan Haberso dan ulaşabilirsiniz.

Haberso Olarak

Gazetecilik yolumuzda hiç bir fark gözetmeksizin toplumsal farklılıklara her zaman saygı göstermekteyiz.

Etik ahlak kurallarına her daim uymaktayız.

İnsan Hak ve Özgürlüklerine her zaman saygı duyar bunu savunan haberler yapmak için her zaman çalışırız.

Yayın ve basın özgürlüğü bizim için önemlidir. Toplum yararına ne varsa sansürsüz yayın yapmayı tercih ederiz. Sansürlük bir durum varsa orada devreye gireriz.

Yaptığımız son dakika haberleriyle toplumu gazeteyi düzenli okumaya, sevdirmeye başardığımıza inanıyoruz. Sizlerde haber ihbar hattımıza ulaşabilir etrafınızda her ne oluyorsa bize aktarabilirsiniz haber niteliği varsa biz haber yaparız. Gazetemize reklam vermek isteyenler bizimle iletişime geçebilir

Haberso güvenilir, doğru haberin adresi gündem, son dakika haberlerini sizinle en iyi şekilde paylaşarak en güvenilir gazeteniz olmaya geliyor.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2020 09:56

İLGİLİ HABERLER