Medya
  • 2.2.2021 00:18

Habertürk'de PKK sever Hökenek skandalı!.. CHP'lilere laf söyletmiyor

Hülya Hökenej 1988 Şırnak Cizre'de hayata geldi. Ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle uzun zamandır burada yaşayan Hökenek'in abisi Türkiye'nin tanınan kalp cerrahlarından, ablası ise eczacı. Hilal Kaplan'ın açıklamaları sonrası Hülya Hökenek'in Öcalan ilişkisi, kariyerini kimler sayesinde elde ettiği ve terör örgütü PKK'ya ilişkin yaptığı paylaşımlar yeniden gündeme geldi.

Sen bunlara ne yaptın Barzo!

Habertürk'te sansür skandalı! Deprem uzmanı CHP'yi eleştirince bunu yaptılar...

İzmir'de sabah saatlerinden itibaren art arda meydana gelen büyük depremler sonrası Habertürk TV ekranlarında tepki çeken bir yayın gerçekleşti. Depremi değerlendirmek üzere canlı yayına bağlanan Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, CHP belediyesinin kente ihanet ettiğini söyledi. Bu sırada Habertürk TV sunucusu Hülya Hökenek Ercan'ın sözünü kesti ve Ercan hızla yayından alındı. Habertürk'te geçtiğimiz cuma akşamı yayınlanan 'Enine Boyuna' isimli programda Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan'a da sansür uygulanmıştı.

Hülya Hökenek - VeryansınTV

Habertürk TV'deki skandalların ardı arkası kesilmiyor. İzmir'de meydana gelen korkutan depremlerin ardından yayına alınan Prof.Dr. Ahmet Ercan, CHP belediyesini kentsel dönüşüm konusunda sert sözlerle eleştirdi. Tam bu sırada sunucu Hülya Hökenek, Ercan'ın sözüne müdahale etti. Ercan, hızla yayından alındı.

Habertürk sunucusu Hülya Hökenek PYD'li Salih Müslim'e başsağlığı dilemiş!  haberi- Son Dakika Haberleri

AHMET ERCAN: KENTE KARŞI İŞLENMİŞ BİR SUÇTUR

Habertürk TV'de depremi değerlendiren, İzmir'deki hasarlı binalara da atıfta bulunan Ercan, riskli ilçelerdeki yapılaşmayı eleştirdi. CHP'li belediyenin kentsel dönüşüme aykırı olarak hareket ettiğini ifade eden Ercan, "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yerel yönetimler kentsel dönüşüme aykırı olarak bana göre kent suçu işleyerek İzmir'in beslenme alanları olan Karşıyaka, Bayraklı, Menemen, Çiğli, Bostanlı, Mavişehir, Bornova'yı yapılaşmaya açmışlardır. Kente karşı işlenmiş bir suçtur çok net söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

ERCAN'IN CHP'Lİ BELEDİYEYE YÖNELİK SÖZLERİ HABERTÜRK'Ü RAHATSIZ ETTİ

Ercan'ın insan yaşamını önceleyerek yaptığı eleştiri, Habertürk TV sunucusu Hülya Hökenek'i rahatsız etti. Hökenek'in yüz ifadesinden menuniyetsizliği net şekilde anlaşılırken, Ercan'ın sözlerine müdahele etmesi de tepki çekti. Ercan'ı susturan Hökenek, 'Sözleriniz net şekilde anlaşıldı' dedi. Ercan, hızla yayından alındı.

SABAH GAZETESİ YAZARI HİLAL KAPLAN'A DA SANSÜR UYGULAMIŞLARDI

Habertürk TV'de Hülya Hökenek'in moderatörlüğünü yaptığı, 'Enine Boyuna' isimli tartışma programında Sabah Yazarı Hilal Kaplan'a ağır ithamlarda bulunuldu. Kaplan, cevap hakkını kullanmak istedi, 1.5 saat bekletildi. Yayına bağlanan Kaplan, Hülya Hökenek ve İsmail Saymaz'ın kirli sicilini ifşa etti. Habertürk'ün de FETÖ dosyasını açan Kaplan, yayından apar topar alındı.

Fatih Altaylı'yı elebaşı Öcalan'la buluşturan Hülya Hökenek'in sicili kirli  çıktı! PYD'ye başsağlığı, PKK devleti vurgusu... - Takvim

Habertürk'ün sansürü Türkiye'nin tepkisini çekti.


 

SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 3.2.2021 01:39

İLGİLİ HABERLER