Spor
  • 30.7.2009 13:56

HACISALİHOĞLU: GABRİC'İN TRANSFERİNDE YOL ALINDI

TRABZON - Hacısalihoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirildiğini ifade ederek, ''Bu şartlarda lige ve Avrupa Kupası maçlarına, hazır şekilde başlayacağımızı düşünüyoruz'' dedi.
Gabric'in transferi konusunda görüşmelerin yapıldığını dile getiren Hacısalihoğlu, 'Ancak kulübünde yeni seçim yapılmış olması ve bu nedenle orada doğan boşluktan dolayı transfer gerçekleşmedi, ama kısa zamanda gerçekleşebilir. Öncelikli düşünülen, transfer edilme imkanı olan oyuncu Gabric. Trabzonspor gibi bir kulüpte, son transfer diye bir sınırlama olmaz. Şartlara, takımdaki form durumuna ve doğabilecek sakatlıklara, yani ihtiyaca göre transfer yapılır ya da yapılmaz. Ancak şu an için Gabric'in dışında transfer düşünmüyoruz'' diye konuştu.
Hacısalihoğlu, Yattara'nın Trabzonspor'un başarılı bir oyuncusu olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
''Teknik heyetimiz de onu kadroda görmek istiyor. Profesyonel kulüplerde transfer hadisesi sezon boyu sürer. Türkiye liglerinin devam ettiği dönemlerde bazı ülkelerde sezon başı oluyor. Bu nedenle sizde olmasa da onlarda transfer olabiliyor. Şu an için transferi ya da gönderilmesi düşünülen oyuncu değil.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER