Yaşam
  • 17.7.2009 02:29

HADİSE SONUNDA AŞKINI İTİRAF ETTİ

Hadise, Kanaltürk’te yayınlanan Laf Aramızda programında, ”Sinan’la mumlar yakıp şarkı dinlemeyi seviyorum” dedi.

Sevilen şarkıcı Hadise, bu Pazar günü Kanaltürk'te yayınlanacak Laf Aramızda programında gazetemizin Magazin Müdürü Bilal Özcan'a, Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkı itiraf etti. İşte Hadise’nin Sinan Akçıl aşkıyla ilgili söyledikleri...

Bilal Özcan: Sinan Akçıl'la arkadaşlığınız nasıl, benzer yönleriniz var mı?

KAVGA EDEMEM

Hadise: Öğlen 2-3'e kadar uyumazsan, deli dolu olmazsan, şakalaşmazsan iyi bir arkadaşlığın da olmaz. Ben çok deli de olabiliyorum ama gerektiğinde ciddi de olurum. Mesela, kavgayı hayatta sevmem.

Bilal Özcan: Sinan'la en çok neyi paylaşmayı seviyorsun, aşık olduğun adamla en çok neleri paylaşırsın?

BENİ SEVMELİ

Hadise: En çok sevdiğim şey, onunla birlikte mumlar yakıp şarkılar dinlemek. Ben birçok insanla yazıldım gazetelere. Bunu sevmiyorum. İlişkimi göz önünde yaşamayı sevmiyorum. Benim bir restorandan ya da bir diskotekten çıkarken bir fotoğrafım yok. Sevdiğim insanla yalnız olmayı çok seviyorum. Sevdiğim insanın yanında makyajsız da çok güzel hissetmem gerekir. Sahnedeki Hadise'yi değil, beni sevmeli. Sahne benim dünyam, sahnede benim kurallarım yok.

Bilal Özcan:

Peki hayalindeki damatlık nasıl? Damat için ne tür bir damatlık düşünüyorsun?

Hadise: Erkeklere bu konuda acıyorum. Bizim çok seçeneğimiz var. Elbise seçeneğimiz çok, ayakkabı seçeneğimiz de çok. Topuklu giyeriz, babet giyeriz. Onlarınsa sadece gömleği, ceketi var. Damat, lacivert bir takım giyebilir. İtalyan dar kesimleri seviyorum. Papyon ya da kravat takmasa daha iyi. Hadise ile yapılan ilginç röportajın tamamı 19 Temmuz saat 18.15'te Kanaltürk ekranlarında yayınlanacak.

ANNEDEN ONAYLI AŞK

İstanbul Kuruçeşme Arena'da geçtiğimiz günlerde konser veren Hadise'ye bir şarkısında müzizyen sevgilisi piyano çalarak eşlik etmişti. İkili şarkıyı göz göze bakarak söyledi. O gün konserde Hadise'nin Belçika'da yaşayan annesi Gülnihan Açıkgöz de vardı. Annenin bu aşkı onayladığı öğrenilmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:14

İLGİLİ HABERLER