Yaşam
  • 18.4.2021 13:05

Hadise Zarrab'ı yalanladı

Magazin gündemi son dakika yasak aşk iddiası ile çalkalandı! Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için boşanma davası açmış, gerekçede ise eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Ortaya atılan iddialarda yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakından tanıdığı kişinin sanatçının O Ses Türkiye'den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu söylendi. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan yasak aşk iddiası sonrası Hadise'den yalanlama geldi. "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise'ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım'dan geldi. İşte evlilik ylunda ilerledikleri bilinen oyuncu Kaan Yıldırım'ın sevglisi Hadise'yi destekleyen paylaşımı...

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıllık evliliğini bitirmek için boşanma davası açmış, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürmüştü. Bunun üzerine Gündeş'in bahsettiği kadınlardan birinin yakın arkadaşı Hadise olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hürriyet'te yer alan haberde ise Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edildi. Hatta çiftin en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürüldü.

"KİMSE NAMUSUMU YEKELEYEMEZ"

İddiaların üzerine Hadise, sosyal medya hesabından, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" açıklamasında bulunmuştu.

Hadise'ye yasak aşk iddiasında en önemli destek de sevgilisi Kaan Yıldırım'dan geldi. Başarılı oyuncu, Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak yanında olduğunu belli etti.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2021 13:06

İLGİLİ HABERLER