Yaşam
  • 3.11.2019 23:58

Hadise'den CHP'lileri kızdıracak çıkış!

Suriyeli mülteciler konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tutumunu destekleyen şarkıcı Hadise, "Hiç kimse bu yavrucuklara sahip çıkmazken Sayın Cumhurbaşkanımız sahip çıktı. Türkiye, ten rengine, nereden geldiklerine bakmadan onlara kollarını açtı." dedi.

Şarkıcı Hadise, Kıbrıs'ta düzenlenen Pediatri Kongresi'nin gala gecesine sahne aldı. Burada mülteciler hakkında Türkiye'nin yaptığı çalışmalara dikkat çeken Hadise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle bahsetti.

"Cumhurbaşkanımız yavrucuklara sahip çıktı"

"Ben mülteciler konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum. Çünkü hiç kimse bu yavrucuklara sahip çıkmazken Sayın Cumhurbaşkanımız sahip çıktı." diyen Hadise, "Türkiye, ten rengine, nereden geldiklerine bakmadan onlara kollarını açtı." şeklinde konuştu.

Hadise, açıklamalarına "Onlara sahip çıkmak gerçekten gurur duyulacak bir şey. Bu konuda bize tepki gösteren ülkeler de çok fazla konuşmasınlar. Bizi takdir etsinler, alkışlasınlar sadece. Biz yüzümüzde sivilce çıkınca travma yaşıyoruz ama bu çocuklar annelerini, babalarını, her şeylerini kaybetmiş çocuklar. Biz ülke olarak onlara anne-baba oluyoruz. Tabii yolumuz uzun bu çocukların eğitimi, barınması, beslenmesi var . Bunların geleceğini kimse düşünmüyor ama bir tek Türkiye düşünüyor . İşte bu yüzden ben ülkemle gurur duyuyorum" diyerek devam etti.

 

Güncellenme Tarihi : 4.11.2019 00:10

İLGİLİ HABERLER