Yaşam
  • 21.7.2009 03:19

HADİSE'DEN ŞAŞIRTAN TACİZ AÇIKLAMASI...

Güzel şarkıcı Hadise, Azerbaycan’da bir bakanın oğlu tarafından tacize uğradığı şeklinde çıkan dedikoduları yalanladı...Eurovision'da ülkemize 4.’lük getiren Hadise, Azerbaycan konserinde bir bakanın oğlunun tacizine uğradığı haberlerinin yalan olduğunu açıkladı.

İNSANLAR ÇOK YAHŞİ

Azerbaycan'da çok iyi karşılandıklarını anlatan Hadise, "Habere göre kendimi otelde odaya kilitlemişim. Ben ekibimle dışarı çıktım ve neşe içinde bowling oynadık. Azerbaycan insanı çok yahşi onları çok seviyorum, orada kimse bana kötü davranmadı" dedi.

Hayranlarının tacizine uğrayan Hadise'nin bu tür olaylar ilk kez başına gelmiyor. İlk parladığı yıllarda Hadise konser sonrası havaalanında bir Amerikalı tarafından tacize uğramıştı! Elle tacize maruz kalan Hadise apron alanını birbirine katarak Amerikalı'yı polise şikayet edip göz altına alnmasını sağlamıştı.

SUNUCUYA MÜDAHALE

Geçtiğimiz aylarda 31'inci Uluslararası TRT Çocuk Şenliği'nin gala gecesinde sahne alan şarkıcı sahnede zor anlar yaşadı. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Didem Tolunay'ın sık sık sarılmasından sonra ellerinin göğsüne değmesinden rahatsız olan Hadise, sunucuya eliyle nezaketen müdahalede bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER