Gündem
  • 12.10.2008 01:48

HADİSE'YE 'AĞLA' BASKISI!..

Beyazıt Öztürk, Kanal D’deki programına konuk ettiği Hadise’yi övgüye boğdu.
"Sanki sana böyle ihtiyaç varmış. Yani sanki sen bir boşluk varmış, o boşluğu doldurdun. Ne bu Türkiye’deki yapılan işlere benzer bir iş. Ne Avrupa’daki işlere benzer. Çok ara hem bizden hem oradan. Hem orayı buraya taşıdın hem burayı oraya taşıdın" diyen Beyaz, stüdyodaki seyircilerin güçlü alkışlarının da Hadise’ye olan sevginin bir göstergesi olduğunu belirtti.
Beyaz’ın sözleriyle bir hayli mutlu olan Hadise, "Arkadaşlar 3 sene evvel ben ilk Beyaz’ın programına çıktım. Bu konularda çok seçerek çalışıyoruz. Bu yüzden burada olmak, sizin beni böyle alkışlamanız beni çok gururlandırıyor" diye konuştu.
Hadise’nin aldığı övgüler ve alkışlar sonrasında duygulandığını fark eden Beyaz, "Hadise’nin şu anda gözleri doldu" dedi ve kameramandan gözlerine yakınlaşmasını istedi.
Hadise, "Ben çok duygusal bir insanım hakikaten çok çabuk da ağlayabiliyorum" deyince Beyaz, "Şu anda gerçekten çok ağlamak istiyor musun, ağlayabilir misin yani, bizim için ağlar mısın?" diye espri yaptı ve ağlaması için de yüzünü tuttu.
Beyaz’ın esprili sözleri ve hareketlerine bir hayli gülen Hadise ağlamak bir yana kahkahalara boğuldu.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:29

İLGİLİ HABERLER