Gündem
  • 10.7.2020 10:48

Hafter'in sözcüsü Mismari!.. Türkler bilmediğimiz güçler tarafından destekleniyor

Habervitrini son dakika haberi...Dün bir açıklama yapan Hafter'in sözcüsü Mismari; "Türkler bilmediğimiz güçler tarafından destekleniyor" dedi...
Türk korkusundan beti benzi atan ve adeta titreyen Mismari, daha önce de yaptığı Türk topu açıklamasıyla bütün dünyanın diline düşmüştü.. Başkent Trablus'un kapısına gelmesine rağmen bir türlü içeriye giremeyen Hafter güçleri, günlerce bir ilerleme sağlayamamıştı.
İşte o günlerde bir Arap kanalına çıkan Mimsari bunun nedeninin bir Türk topu olduğunu söylemişti..

Libya'da darbeci Hafter'in Sözcüsü Mismari'nin, AlHadath muhabiriyle yaptığı röportajda Türk subayların yaptığı top atışları nedeniyle Trablus'a giremedikleri söylemesi büyük alay konusu oldu.

Libya'da darbeci Hafter'in Sözcüsü Mismari'nin, AlHadath muhabiriyle yaptığı röportaj alay konusu oldu.

Sunucu: Trablus'a neden giremiyorsunuz? Sorun ne?

Mismari: Türk subayların kullandığı bir top var. O girmemizi engelliyor.

Sunucu: Yani tek bir top mu sizi durduruyor?

Mismari : Evet o Türk topu girmemize engel oluyor.

Dün kameraların karşısına geçen Mimmari; "Türkiye ve milislerin her an Sirte'ye saldırmasını bekliyoruz. Türkiye bütün Libya'yı kontrol altına almak için petrol hilaline ulaşmak istiyor. Türkler bilmediğimiz güçler tarafından destekleniyor olabilir. Çünkü onlar beklemediğimiz kadar ilerleme sağladı" dedi.

Mimsari ahmağının anlamadığı şu; Türklerin arkasında geçler değil en buyuk güç olan Yüce Hak var. Allah zalimleri sevmez ve zalimlere karşı duranları destekler. Bu ahmağın anlayamadığı güç Allahü teala'nın gücüdür.

HABERVİTRİNİ ÖZEL HABER

Güncellenme Tarihi : 11.7.2020 00:41

İLGİLİ HABERLER