Spor
  • 3.5.2004 00:06

HAGİ : BAZI OYUNCULARIM İÇİN HERŞEY BİTMİŞTİR

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, İstanbulspor maçının ardından ''Böyle bir takım izlettirdiğimiz için taraftarlarımızdan her yönden özür diliyorum'' dedi.
     Hagi, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, futbolcularının ortaya koyduğu oyunu anlamasının mümkün olmadığını belirterek, ''Konsantre olmadan bu kadar rahat oynamayı anlayamıyorum. Söyleyecek birşey bulamıyorum. Herhalde hiç oyunu düşünmediler. Bazıları kafa olarak statta değildi. Böyle bir tavırla hiçbir yere gidemeyiz'' diye konuştu.
     Rumen teknik adam, şöyle devam etti:
     ''Bu bir spordur, kaybedebilirsiniz. İki metreden golü kaçırırsınız, hatta maç boyunca gol kaçırırsınız. Ancak sahada her şeyinizi vermek zorundasınız. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyordum. Bazı oyuncular için her şey bitmiştir. Çok kızgınım. Bu şekilde puan kaybetmeyi kabullenemem.''
     Hagi, bir takımın hırsının bittiğinde şampiyonluğun da biteceğini kaydederek, ''Hırslı oyuncularla şampiyonluk gelir. Ben hırsım bitince futbolu bırakmıştım. Futbolcular eğer tok ise bize söylesin ve engellemesinler'' şeklinde konuştu.
     İstanbulspor Kulübü Başkanı Adnan Sezgin, Galatasaray karşısında aldıkları 1 puanın kendilerine yaramadığını ifade ederek, ''Çünkü ligde kalma mücadelesindeki rakiplerimiz Bursaspor ve Akçaabat Sebatspor galip geldi'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:08

İLGİLİ HABERLER