Spor
  • 9.9.2013 01:18

Hagi veliahtını açıkladı!..

"Sneijder mükemmel bir futbolcu ve benim performasımı aşabilir. Devler Ligi’nde artık kolay takım yok. Real Madrid ve Juventus büyük kulüpler ancak G.Saray adını bir üst tura yazdıracaktır."

TRT 1’deki Stadyum Programı’na verdiği röportajda Aslan’ın Hollandalı yıldızı Sneijder’i göklere çıkaran Hagi, Romanya’yla oynayacağımız kritik maça da değindi. İşte efsane 10 numaradan inciler:
“10 numara oyuncular farklı özelliklere sahiptir. G.Saray’a geldikten sonra çok önemli başarılara imza attım. Öyle bir zaman gelecek ki, G.Saray benim performansımı aşacak bir oyuncu bulmak zorunda kalacak. Hedef bu olmalı. Benim gibi bir oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu biliyorum ama belki de G.Saray’ın bünyesinde böyle biri var. Sneijder bana göre mükemmel bir oyuncu. İyi bir yaşta ve güzel bir kariyere sahip. Sözünü ettiğim kişi Sneijder olabilir.
DROGBA da profesyonellik açısından mükemmel bir oyuncu. Anladığım kadarıyla soyunma odasında da takımı birlikte tutan biri. Yaşı kaç olursa olsun, G.Saray için çok değerli. İnşallah daha çok gol atar ve beni de sevindirir.
ŞAMPİYONLAR Ligi grubunda kolay takım yok. Real Madrid ve Juventus güçlü takımlar ama G.Saray büyük takım ve çok önemli oyuncuları var. Tecrübe ve kalitesiyle iyi maçlar çıkaracaktır. G.Saray’ın gruptan çıkacağını ümit ediyorum. Umarım ben de tüm maçları izlemeye geleceğim.


‘DÖNMEYE HAZIRIM!’
TÜRKİYE benim 2. vatanım ve her zaman gönlümde. Oraya ne zaman gelsem hep memnuniyetle döndüm. Türkiye’de sevgiyle çalışmaya hazırım, çünkü en güzel yıllarımı İstanbul’da geçirdim. Eğer bir gün G.Saray’da çalışırsam, şu anki performanstan daha iyisi için her şeyi yaparım. Romanya’da kendimi ispat ettim, en iyi seviyeye nasıl gelineceğini biliyorum.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:11

İLGİLİ HABERLER