Asayiş
  • 22.10.2008 02:24

HAİNLER İSTANBUL'DA TÜRK BAYRAĞI OLAN ARAÇLARA SALDIRDI

EROL CESUR
İSTANBUL (İHA) - Yasadışı örgüt sempatizanları İstanbul sokaklarını molotoflarla ateşe vermeye devam ediyor. Sokak aralarına ve caddelere park etmiş araçlara ve işyerlerine molotoflarla saldıran kişilerin asıl hedefinin Türk Bayrağı olduğu bugün de gün yüzüne çıktı. Dün gece Maltepe'de camında Türk Bayrağı olan bir aracı yakanlar, bu gece de camında Türk Bayrağı bulunan bir PTT şubesine molotof attı.
Edinilen bilgiye göre saat 21.45 sıralarında Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde, yüzlerinde maske bulunan bir grup genç, slogan atmaya başladı. Ellerinde taşıdıkları molotofları önce yoldan geçen bir kamyona fırlatan grup, daha sonra camında Türk Bayrağı bulunan PTT Şubesine saldırdı. Yasadışı örgüt lehine slogan atarak ilerleyen maskeli grup, Kenan Keskin'e ait 34 ED 4177 plakalı minibüsün camından içeriye attıkları molotofla aracı yakmak istedi. Minibüsün içinde bulunan araç
sahibi Kenan Keskin'in müdahalesi ile araçtaki yangın büyümeden söndürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araçlar ve PTT şubesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken, Çevik Kuvvet ekipleri de eylemi gerçekleştirdikten sonra ara sokaklara kaçan göstericileri yakalamak için arama yaptı.
Polis, üzerinde Türk Bayrağı gördükleri araç ve işyerlerini ateşe vermek isteyen grupları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER