Spor
  • 4.1.2014 09:10

Hajrovic idmana çıkmadı, kulüp Galatasaray'ı duyurdu

İsviçre kulübü de internet sitesinden gelişmeleri duyurdu

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü Izet Hajrovic’in takımı Grasshoppers dün topbaşı yaptı. Yeni yıl izninin ardından tekrar bir araya gelen ve ilk idmana çıkan takımda Hajrovic ise idmana katılmadı. Oyuncunun ağrıları antrenmanda yer almama gerekçesi olarak gösterilirken bu durum, Hajrovic’in İsviçre ekibini kafasında bitirdiği ve artık sarı kırmızlılara atacağı imzaya odaklandığı yorumlarını da beraberinde getirdi.


Grasshoppers kulübünün internet sitesinden ise bu transfer adeta resmen duyuruldu. Galatasaray’ın teklifini ilettiği ve iki kulüp arasında görüşmelerin başladığı bilgisine yer verildi.

Öte yandan Grasshoppers’ın başında olan eski Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin de bu transferle ilgili tavrında değişiklik meydana geldiği bildirildi. Alman teknik adamın önceleri oyuncunun sezon ortasında ayrılmasına sıcak bakmadığı, takımı zayıflatacağı gerekçesiyle karşı çıktığı ancak sonradan kulübe sağlayacağı maddi katkıdan dolayı bu transfere ikna olduğu belirtildi.

Pasaporta onay

Hajrovic de dünkü açıklamalarında, “Türkiye Ligi bana çok çekici geliyor. İstanbul kulüpleri büyük geleneğe sahip” ifadelerine yer verirken, Türk pasaportuna da sıcak baktığını açıkladı: “Bir Türk pasaportu çıkarmak için başvurabilirim.” Transferde geriye sadece iki kulübün bonservis rakamında uzlaşmalarının kaldığı, oyuncunun hafta sonu imzayı atmasının beklendiği kaydedildi.

 

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:47

İLGİLİ HABERLER