Gündem
  • 1.4.2020 13:44

Hakan Aygün'den büyük alçaklık! Ayetlerle alay etti

İslam düşmanı küstah Hakan Aygün Twitter hesabından yaptığı alçak paylaşımla büyük bir skandala imza attı. Şarlatanlıkları sebebiyle kimse tarafından sevilmeyen ve tarihin çöplüğünde yerini alan Aygün şimdi de kendince dini değerlerle alay etti.

Kendisini gazeteci olarak lanse eden İslam  düşmanı Hakan Aygün şarlatanlıklarına bir yenisini daha ekledi.

Soytarılıkta sınır tanımadı!

Koronavirüs sebebiyle başlatılan yardım kampanyasını diline dolayan Aygün sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımında Kur'an-ı Kerim ayetlerini kendince alaya alarak şu ifadeleri kullandı;

Aygün paylaşımında 'IBAN suresi ayet 1 Ey IBAN edenler... Biz size ayrı bankalardan IBAN numaraları verdik ki IBAN edesiniz diye, hiç şüphesiz ki ahiret gününde IBAN edenle IBAN etmeyenler ayrılacaktır!' diye yazdı.

Aygün'ün sınır tanımaz alçaklığı her kesimden büyük tepki çekti.

Bu şarlatana en ağır ceza verilsin! Küstah Hakan Aygün'den büyük alçaklık

Suç duyurusunda bulunulacak

Ünlü Avukat Mustafa Doğan İnal, Aygün'ün söz konusu skandal paylaşımına tepki göstererek yarın suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

İnal şu ifadeleri kullandı;

''İnancımıza açıkça hakaret eden bu müptezel ile ilgili yarın suç duyurusunu yapıp takipçisi olacaz inşAllah. Bu ülkede her önüne gelen inancımıza hakaret edemeyeceğini öğrenmeli, yaptığ alçaklığın da hesabını vermeli...''

Güncellenme Tarihi : 3.4.2020 22:36

İLGİLİ HABERLER