Spor
  • 21.10.2008 00:27

HAKAN KUTLU BOMBALADI VE BIRAKTI!..

Ankaragücü teknik direktörlüğü görevinden bugün istifa eden Hakan Kutlu, 27 yıllık Ankaragüçlü olduğunu belirterek, "Sivasspor'u yensek de istifa edecektim. Ayrılma kararımı bugüne bırakmamın nedeni, 27 günlük Ankaragücülü olmayanların, 'Yöneticiyim' diye gezenlerin gitsin oylarıyla görevden ayrılmak istemeyişimdendir" ifadesini kullandı. 
Kutlu, kendisine ait www.hakankutlu.com internet sitesinden yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçından sonra istifasını başkan Cemal Aydın'a sunduğunu ancak Aydın'ın ısrarı nedeniyle görevine devam etme kararı aldığını belirtti.
Hakan Kutlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Devam etme kararım Sivasspor maçı sonrasına kadardı. Sivasspor maçının sonucu ne olursa olsun görevi bırakacaktım. Bunu başta ailem olmak üzere yakın dostlarımla paylaşmıştım. 27 yılını Ankaragücü'ne vermiş, ter dökmüş, camianın sevgisini kazanmış, sembolü olmuş bir isim olarak, 27 günlük Ankaragücülü olmayanların, 'Yöneticiyim' diye gezenlerin gitsin oylarıyla görevden ayrılmak istemedim. Saygı duyduğum ve Ankaragücülü olduklarına inancımın tam olduğu 3-4 ismi ayrı tutmak istiyorum. Amacım onlara ders vermekti. Hakan Kutlu'yu gönderecek güçlerinin olmadığını ispatlamaktı.
Başkanım Cemal Aydın'ı ayrı bir yere koymak istiyorum. Göreve geldiğim günden bugüne kadar bana sürekli destek oldu. İsteklerimi yerine getirmek için elinden geleni yapmaya çalıştı. Kendisine futbolculuğumdan bugüne kadar bana verdiği destek için teşekkürü borç bilirim. Ancak kendisinin de bu yönetim kurulu üyeleriyle işinin zor olduğunu belirtmek isterim."
Göreve geldiği andan son güne kadar ekibiyle birlikte her gün yaklaşık 10 saat mesai yaptıklarını, ilk yılı da sorunsuz ve başarılı geçirdiklerini belirten Kutlu, takımın ligi 8. sırada bitirdiğini anımsattı.
Kutlu, görev süresince alt yapıya büyük önem verdiklerini ve buradan takıma kazandırılan 3-4 oyuncuya da zor maçlarda görev verdiklerini kaydetti.
Ankaragücü'nün geleceğini oluşturan genç bir ekip meydana getirdiklerini ifade eden Kutlu, "Takımımıza iyi bir iskelet oluşturduk. Çok çalıştık ancak sonuçlar gelmedi. Bu kadronun iyi sonuçlar alacağından son derece eminim" ifadesini kullandı.
Ankaragücü taraftarına da mesaj veren Kutlu, açıklamasını şöyle tamamladı: "27 yıldır hizmet ettiğim mensubu olmaktan şeref duyduğum bana bugüne kadar sürekli destek olan büyük Ankaragücü taraftarını sona bıraktım. Maça gelen, gelmeyen bana destek veren, vermeyen, sadece Ankaragücülü olduğunu söyleyen tüm taraftarlarımızla imkanım olsa tek tek kucaklaşıp helallik almak isterdim. Sizler için günlerce yazabilirim. 27 yılını bu kulübe vermiş sizlerin sevgisi ve desteği ile bugünlere gelmiş kardeşiniz Hakan Kutlu, 27 yıllık emeğin karşılığında 27 dakika sürmeyen bir yazıyla Ankaragücü'ndeki profesyonel çalışma hayatına noktayı koymuştur. Sizlerle bir gün bir yerde elbette yolumuz kesişecektir. Ancak sizlerden son bir isteğim, takıma destek vermeniz, düzlüğe çıkana kadar geçmişe sünger çekmenizdir."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER