Spor
  • 30.11.2007 07:56

HAKAN ŞÜKÜR DAVİD BECKHAM'IN TAKIMINA MI GİDİYOR!..

GALATASARAY’ın Panionios karşısında galibiyetinde önemli rol oynayan Hakan Şükür, maç sonunda ilginç açıklamalar yaptı.

Üzerinde spekülasyonlarıun yapıldığını belirten Kral, "Şunu herkes bilsin Hakan Şükür adam gibi adamdır. Bu formayı belki sezon sonuna kadar giyeceğim ama bu forma için de terimi son damlasına kadar akıtacağım. İnşallah Milli Takım’da da olurum. Onu taçlandırırım. Ölümüne kadar da mücadele edeceğim" dedi.

Dolmuşa gelmeyin

Kral, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kimseyle kavga etmedim. Alın terimle mücadele ediyorum. Ben 2008 Avrupa Şampiyonası’na katılacağımız tarihe kadar, yönetimin de bilgisi dahilinde 2 yıllık kontrat imzaladım. O zaman için söylüyorum, o zaman zarfının ardından da bu formayı bırakacağımı belirttim. Ben vefa istemiyorum. Seyirci yazılanların hiçbirine inanmasın, bu dolmuşa gelmesin. Ben oynasam da, oynamasam da bu takımı desteklesin. Devre arasında başka bir takıma gitmem söz konusu değil bunu herkes bilsin. Sezon sonu yurt dışına gidebilirim. Bir insanın üzerine bu kadar gelinmez."

Galaxy’le anlaştı

Hakan kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını belirtirken, "6 puan almak istiyoruz. Bunun ilkini başardık. Bundan sonra, genç arkadaşlarla daha çok çalışarak bu gruptan çıkmaya çalışacağız. Galatasaray’ı en iyi yere taşıyacağız" dedi.

Serkan Çalık’ın formayı hak ettiğini ifade eden yıldız oyuncu, "Taraftarlar kötü de oynasalar onlara sabır gösterilmeli" diye konuştu.

Bu arada Hakan’ın Beckham’ın forma giydiği LA Galaxy ile 2 yıllığına anlaştığı öğrenildi.  HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER