Spor
  • 30.11.2007 00:20

HAKAN ŞÜKÜR, SEZON SONUNDA GALATASARAY'DAN AYRILACAĞINI AÇIKLADI

ATİNA - Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür, kontratının sona ereceği sezon sonunda çok sevdiği Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını açıkladı.

Galatasaray'ın Panionios'la deplasmanda oynadığı karşılaşmaya yedek başlayan ancak ikinci yarıda oyuna girmesinin ardından oyununu kaderini değiştiren Hakan Şükür, maç sonunda ilginç açıklamalar yaptı.

Üzerinde spekülasyonlarıun yapıldığını belirten Hakan Şükür, "Şunu herkes bilsin Hakan Şükür adam gibi adamdır. Bu formayı belki sezon sonuna kadar giyeceğim ama bu forma için de terimi son damlasına kadar akıtacağım" dedi.

 
İşte Hakan Şükür'ün açıklamalar:
 
"Kazanmamız gereken bir maçtı. Diğer maçların sonuçlarına bakmadan kendi sahamızdaki maçı da kazanarak 6 puana ulaşmak istiyorduk. Burada, bu seryircinin önünde oynamak zor. İlk yarı iyi değildik ancak ikinci yarıda hocamız çift forvete dönmek istedi ve oyuna girdim. Oyuna girmemin hemen ardından golleri bulduk.  Bundan sonra, genç arkadaşlarla daha çok çalışarak bu gruptan çıkmaya çalışacağız."
 
"İkinci golde Serkan rakibin önünde topu aldı ve rakibi onun topa uzanmasını engelledi. Hakem penaltı pozisyonunu gösterdi. Song da bunu gole çevirerek takımı rahatlattı"
 
"Serkan her şeyden önce sabırlı davrandı ve formayı hak etti. Sakatlıkların çok olduğu bir dönemde formayı ele geçirdikten sonra da bırakmadı. Ben Serkan'ın bu formayı hak ettiğini düşünüyorum. Kötü de oynasalar onlara bir sabır gösterilmeli."
 
"Son 10 gündür üzerimde spekülasyonlar yapılıyor. Seyircilerden şunu bilmelerini istiyorum; Hakan Şükür adam gibi adamdır. Bu formayı belki sezon sonuna kadar giyeceğim ama bu forma için terimin son damlasına kadar savaşacağım"
 
"Ben 2008 Avrupa Şamopiyonası'na katılacağımız tarihe kadar, yönetimin de bilgisi dahilinde 2 yıllık kontrat imzaladım. O zaman için söylüyorum, o zaman zarfının ardından da bu formayı bırakacağımı belirttim. Seyirci yazılanların hiçbirine inanmasın, bu dolmuşa gelmesin. Ben oynamasam da, oynamasam da bu takımı desteklesin. Devre arasında başka bir takıma gitmem söz konusu değil bunu herkes bilsin"
 
Galatasaray'daki gençleştirme operasyonunda bizim de payımız olacak. Ben vefa istemiyorum. Bu forma için sonuna kadar mücadele edeceğim. İnşallah milli takımda da olmak isterim. Milli forma için kararı ben vermiyorum ama umarım sezon sonuna kadar göstereceğim performansla inşallah başından beri içinde bulunduğum milli formayla euro 2008'e de katılarak bunu taçlandıracağım"
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER