Yaşam
  • 20.10.2008 07:47

"HAKAN UZAN'DAN İHANETİ ÖĞRENDİM"

NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programının konuğu şarkıcı Yeşim Salkım oldu.
Bugüne kadar 3 kez evlendiğini belirten Salkım, bunun normal olduğunu Türkiye şartlarında ünlü olmayan insanların da 3 evlilik yapabildiğini söyledi.
Sevgilileri ile flört etmeyi beceremediğini ve aile hayatını sevdiğini vurgulayan Yeşim Salkım, evlendiği eşlerinden çok şeyler öğrendiğini anlattı.
Bir dönem büyük bir güce sahip olan Uzan Grubu'nun sahiplerinden Hakan Uzan ile 26 yaşında evlendiğini hatırlatan Salkım, "Hakan Uzan'dan ihaneti öğrendim ve ne kadar da güçlü olduğumu öğrendim. Ben aldatılmayan kadın yoktur diyorum" şeklinde konuştu.
Hakan Uzan'dan boşanırken korktuğunu itiraf eden Yeşil Salkım, "Öyle bir insandan boşanmak ve Türkiye şartlarında ayakta kalabilmek aslında hakikaten çok güçtü. Çok korktum. Hatta şöyle de bir dileğim oldu; 'Allah'ım yüreğimdeki bu gücü alma' diyerek ağlıyordum anneme. Ama çok şükür almadı. Ne şart altında olursa olsun kadının gücünü gösterdiğime inanıyorum. Ayaklarım üzerinde durabildim. Her şarta rağmen, her türlü baskıya rağmen. Bütün medyanın üzerime gelmesine rağmen" şeklinde konuştu.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:11

İLGİLİ HABERLER