Yaşam
  • 11.3.2021 13:33

Hakan Yılmaz ve eşine saldıranların yargılandığı davada karar çıktı!

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşine saldıranların yargılandığı davada karar çıktı!

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, 2017 yılında Etiler'deki bir otelin lobisinde üç kişi tarafından darbedilmişti. Yılmaz ve eşi, kendilerini darp ettiği iddia edilen kişilerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz’a saldıran Mahsar Algül, Erdal Gökçe ve Denizhan Vural hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istenmişti. O davada karar çıktı.

Oyuncu Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz, 6 Aralık 2017'de Etiler'deki bir otelin lobisinde saldırıya uğradı. Yılmaz ve eşi, kendilerini darp ettiği iddia edilen kişilerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da sanıklar Denizhan Vural, Erdal Gökçe ve Mahsar Algül hakkında hakaret, basit yaralama ve tehdit suçlarından ayrı ayrı 2 yıldan 5 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

MÜTALAA AÇIKLANDI

Davaya ilişkin Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma savcı, üç sanık için mütalaasını açıklamıştı. Mütalaada, sanık Mahsar Algül'ün Hakan Yılmaz'a karşı kasten yaralama suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.Sanık Erdal Gökçe'nin ise Hakan Yılmaz ve eşine karşı hakaret ve tehdit suçlarından 2 yıl 9 aydan 7 yıl 4 aya kadar hapsi istenirken, Denizhan Vural için kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 3 yıl 7 aydan 9 yıl 10 aya kadar hapis ile cezalandırılması talep edilmişti.

KARAR AÇIKLANDI

Bugün Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada karar çıktı. Sanık Denizhan Vural, Hakan Yılmaz ve Elif Yılmaz'a yönelik ' Basit yaralama' suçundan toplamda 15 ay hapis cezasına, 'Hakaret' suçundan 3 ay 15 gün hapis cezasına hükmedilirken 'Tehdit' suçundan beraat etti. Sanık Erdal Gökçe, 'Basit yaralama' suçundan 5 bin lira adli para cezasına ve diğer suçlardan beraatine karar verildi. Sanık Mahsar Algül ise üzerine atılı tüm suçlardan beraat etti.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 22:29

İLGİLİ HABERLER