Spor
  • 10.12.2019 12:57

Hakem Aydınus'dan Emre'ye ögüt!.. Yapma be oğlum

Fırat Aydınus'tan Emre Demir'e öğüt: 'Yapma...'

Süper Lig'in 14'üncü hafta kapanış maçında Kayserispor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadeleye Fırat Aydınus ile tarihe geçen 15 yaşındaki Emre Demir arasındaki diyalog damga vurdu...Karşılaşmada sarı-kırmızılı ekip Artem Kravets'in golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken 15 yaşında attığı golle Süper Lig tarihine geçen Emre Demir 27. dakikada oyuna girdi.

Kayserispor'da sakatlanan Pedro Henrique yerini Emre Demir'e bırakmak zorunda kalırken; genç yıldız adayının maçın hakemi Fırat Aydınus'la yaşadığı diyalog olay oldu.Ev sahibi adına büyük önem taşıyan maçın 54. dakikasında Emre Demir rakibinin müdahalesi ile kendini yerde buldu.

Genç Emre, pozisyondan sonra karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'a itirazda bulundu.Aydınus bu esnada Emre'nin yanına giderek, 'Neden bunu yapıyorsun, yapma' şeklinde öğütte bulundu.Maç içerisinde yaşanan bu diyalog gecenin en çok konuşulan konularından oldu.15 Ocak 2004 doğumlu Emre Demir "Gençlerbirliği-Kayserispor" maçının 68. dakikasında oyuna girdikten 3 dakika sonra 71'de golünü atıp Süper Lig tarihine geçmişti.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.12.2019 13:00

İLGİLİ HABERLER