Spor
  • 19.10.2008 08:38

HAKEME ÖFKELENEN VURAL'DAN AĞIR SÖZLER!..

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'ye son dakika golüyle 3-2 mağlup olan Biz kendimizle uğraşıyoruz, siz neden bizle uğraşıyorsunuz? Bu ülkede bir tane hakem yok. Tebrik ediyorum kendilerini, utansınlar! 10 sene oldu bir tanesi gidip Avrupa’da düzgün bir maç yönetemedi
FENERBAHÇE’nin 90+6’da Semih Şentürk ile bulduğu golle Kocaelispor’u devirmesi, yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Yılmaz Vural’ı çileden çıkardı. Yenilen gol sonrası isyan eden tecrübeli teknik adam, oyunu işaret edilen 5 dakikadan fazla uzatan ve yenilen golden sonra kendisini sahadan atan hakem Bülent Yıldırım’a da ateş püskürdü.
Maç sonunda kendini yerden yere atan Vural’ı, F.Bahçe Menajeri Volkan Ballı bile sakinleştiremedi.
Yılmaz Vural, karşılaşma sonrası karşılaşmanın hakemlerini hedef alan sert açıklamalarda bulundu. Bülent Yıldırım ve yardımcıları için "Yüreksizler" diyen Vural, şunları söyledi:
Terbiyesizlik yaptılar
"Bu bize yapılmış bir terbiyesizliktir. Deniliyor ki, 5 dakika en az süredir. Ama uzatma için verilen bir süreyi 1 saniye geçiyorsa bitireceksin. Semih 2 kere faul yapıyor, atmıyorsun. Uğur faul yapıyor, atmıyorsun. Takdir hakkı denilen lanet şeyi hep rakipten yana kullanıyorsun.
Sonra geliyorsun beni saha dışına çıkarıyorsun. Zaten 90+5 olmuş daha ne yapıyorsun yani? Tanrı mısın sen be! Oyuncuma taktik veremeyecek miyim?
Oyuna mı konsantre oluyorsun bana mı anlamadım, sürekli bir uyarı halindeler. Biz kendimizle uğraşıyoruz, siz neden bizle uğraşıyorsunuz? Bu ülkede bir tane hakem yok. Tebrik ediyorum kendilerini, utansınlar! 10 sene oldu bir tanesi gidip Avrupa’da düzgün bir maç yönetemedi. İnsanlarda yürek yoksa böyle oluyor işte. Ben antrenörlük yapsam ne olur yapmasam ne olur. Yıllardır aynı şeyi konuşuyoruz, bu kadar basiretsizlik olmaz. Ne oldu kazandılar da, bir tarafı sevindiriyorsun, diğer taraf ne olursa olsun. Ne ala memleket!

Napıyorsun yani dünyayı mı kurtarıyorsun." İşte Vural'dan bombalar:
- Bu yapılan düpedüz bir terbiyesizliktir.
- Bir futbol maçı 5 dakika uzatılmışsa ne oldu da 1 dakika daha oynatma ihtiyacı istiyor. Tamam en az 5 dakika demek ama 1 dakika niye gerekti.
- Uğur'u niye atamıyorsun. Uğur faul yaptı diyorsun, kartı gösteremiyorsun.
- Tüm takdir hakları denen lanet şeyi rakip takımdan yana kullanıyorsun.
- Jesteroviç'e yapılan bariz faulü görmüyorsun, o top geliyor san saniyede gol oluyor. Aynı faulü biz yapınca veriyorsun, bu kadar çifte standart olmaz.
- Yolda görünce abi abi diyorlar, sahada çık dışarı.
- Sahada düdük çalıyorsun da dünyayı mı kurtarıyorsun
- Taraflı yönetiyorlar, bir tane yürekli hakem yok, utansınlar...

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:16

İLGİLİ HABERLER