Asayiş
  • 28.2.2011 16:46

HAKİMİN ARACINA UZUN NAMLULU SİLAHLA SALDIRI

Olay, Balyoz davasına bakan mahkemenin başkanı Ömer Diken, Balyoz hakimi Ali Efendi Ali Efendi Peksak ve Ergenekon savcılarından Mehmet Ali Pekgüzel'in de oturduğu Başakşehir'deki Ortaköy Sitesi'nin otoparkında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Yenibosna'daki Bölge İdari Mahkemesi'nde icra hakimliği yapan E.A., sabah işe gitmek için sitenin otoparkındaki aracının başına geldi.

Aracın sağ arka kapısında büyük bir delik fark eden E.A.'ya yanında bulunan arkadaşı bunun bir silahtan ateş açılması nedeniyle olmuş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine icra hakimi E.A. aracına binerek Bölge İdari Mahkemesi'ne geldi. Hakim E.A.'nın haber vermesi üzerine mahkeme binasına gelen olay yeri inceleme ekipleri, aracı incelemeye aldı. Araca uzun namlulu silahla ateş açıldığı belirlenirken, kalaşnikof veya G3'ten şüphelenildiği öğrenildi.

E.A.'nın aracı ile hemen yanında park eden Balyoz davası üye hakimlerinden Ali Efendi Peksak'ın aracının aynı marka, model ve renkte olması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Öte yandan sitenin güvenlik kamerası olmadığı belirtildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 20:49

İLGİLİ HABERLER