Asayiş
  • 28.11.2019 12:00

Hakkari ve Şanlıurfa'da 5 askerimiz şehit oldu

PKK'nın havan saldırısı sonucu 2 askerimiz şehit düştü; Hakkari ve Şanlıurfa'da yıldırım düşmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu.

PKK'nın havan saldırısı sonucu 2 askerimiz şehit düşerken, bir acı haber de Hakkari ve Şanlıurfa'dan geldi.

Hakkari ve Şanlıurfa'da da yıldırım düşmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu.

"2 JANDARMA PERSONELİMİZ ŞEHİT OLMUŞTUR"

Hakkari-Merkez ilçe Davuş Tepe Üs bölgesinde, operasyonda olan 2 askerin üzerine yıldırım düştü. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Hakkari-Merkez ilçe Davuş Tepe Üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

HAREKAT BÖLGESİ'NDE 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'nde, Akçakale’de bir hudut karakoluna yapılan havan saldırısı sonucu iki kahraman askerimiz şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı; "Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, 27 Kasım 2019 tarihinde Akçakale’de bir hudut karakoluna yapılan havan saldırısı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Havan atışının yapıldığı bölge, ateş destek vasıtaları ile derhal atış altına alınmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir." açıklamasında bulundu.

PENÇE HAREKATI BÖLGESİ'NDE DE YILDIRIM DÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

1 ASKER ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe Harekatı Bölgesi'nde, 28 Kasım 2019 tarihinde yıldırım düşmesi sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü

Güncellenme Tarihi : 28.11.2019 11:15

İLGİLİ HABERLER