Gündem
  • 3.10.2006 08:35

HAKKARİ'DE BOMBALI ARAÇ PANİĞİ!..

HAKKARİ - Hakkari'de bir yola park edilen bir araçta bomba olabileceği şüphesi, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi.


Edinilen bilgiye göre saat 23:30 sıralarında, şehrin en işlek merkezlerinden biri olan Gençlik Caddesi üzerinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı yakınındaki bir alana park edilmiş vaziyette bırakılan bir araç, emniyet ekiplerini alarma geçirdi. Cadde kenarında bulunan ve içinde bomba olabileceğinden şüphelenen 65 EP 962 plakalı Renault Toros marka araç, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerini harekete geçirdi. Altay, Cumhuriyet ve Hastane Caddesini yaya ve araç trafiğine kapatan polisler, bomba imha uzmanlarının çalışması sırasında çevre güvenliği sağladı.

Aracı didik didik arayan bomba imha uzmanlarının çalışmalarının tamamlanması üzerine, aracın "temiz" olduğu anlaşıldı. Olay yerine çağrılan çekici ile başka bir bölgeye götürülmek istenen araç, çekiciye yükleneceği sırada, aracın kendisine ait olduğunu belirten S.B. isimli şahıs, polisin çalışmasını durdurdu. S.B. aracının lastiğinin patladığını ve bu nedenle cadde kenarına park ettiğini belirtirken, otomobil şahıs eşliğinde caddeden kaldırılarak başka yere çekildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:47

İLGİLİ HABERLER