Spor
  • 27.7.2009 00:50

HALDUN ÜSTÜNEL GÖRÜŞTÜĞÜ 10 FUTBOLCU İÇİN RAPOR VERECEK!.

 

YABANCI futbolcu transferi için bir haftadır yurt dışında bulunan Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, bugün İstanbul’a dönecek.

Üstünel bugün kulüp başkanı Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard ile bir araya gelerek temasları hakkında bilgi verecek. 10’dan fazla futbolcuyla görüşen sarı kırmızılı yönetim, bir orta saha, bir de forvet oyuncusu alacak.

Yaser’e de yol göründü

SARI kırmızılıların teknik patronu Frank Rijkaard, kadro operasyonunu sürdürüyor. Mehmet Güven, Erhan Şentürk, Alparslan, kaleci Fırat ve Nonda’nın gönderilmesini isteyen Rijkaard, verdiği şansları iyi kullanamayan Yaser Yıldız’ı da gözden çıkardı. Hollandalı çalıştırıcının yöneticilerle görüşerek, genç forvet oyuncusunun kiraya verilmesini talep edeceği öğrenildi.

Baros’tan şampiyonluk sözü
Geçen sezon resmi maçlarda 26 gol atarak Galatasaray’ın en skorer ismi olan Çek futbolcu, “Yeni sezon daha güzel olacak. Hem ben daha çok gol atacağım, hem de takımım Süper Lig şampiyonu olacak” dedi.


GALATASARAY’daki ilk sezonunda oynadığı resmi maçlarda rakip fileleri toplam 26 kez sarsmayı başaran Milan Baros, yeni sezonda çok daha fazla gol atacağını iddia etti. Ülkesi Çek Cumhuriyeti’nde bir spor dergisine röportaj veren Milan Baros, Galatasaray’da umduğundan çok daha iyi bir ortam bulduğunu, bunun da sahadaki performansına olumlu yansıdığını söyledi. Sarı kırmızılı kulüple 2011 yılına dek sözleşmesi olduğunu hatırlatan Çek futbolcu, “Şu an 28 yaşındayım. Galatasaray’daki sözleşmemi tamamladıktan sonra ülkeme dönüp, 1-2 yıl daha oynadıktan sonra futbolu bırakmayı düşünüyorum” dedi. Galatasaray’ın daha önce oynadığı kulüplerin hiçbirine benzemediğini vurgulayan Baros, “Türkiye’de futbol inanılmaz seviliyor. Ben hayatımda en büyük ilgiyi İstanbul’da gördüm. Takım arkadaşlarım da bana çok yardımcı oluyor. Taraftarlarımız ise muhteşem” diye konuştu.

En çok Keita’ya sevindim

Milan Baros, kendisinin geçen sezon Süper Lig’de 20, UEFA Kupası’nda 5, Fortis Türkiye Kupası’nda da 1 gol attığını hatırlatarak, “Türkiye’deki ilk sezonumda gol krallığı kazandım. Bu, bireysel olarak çok onur verici bir başarı, ancak takım olarak hedeflerimizin hiçbirine ulaşamadık. Ama yeni sezonda her şeyin çok farklı olacağına inanıyorum. Hem ben daha çok gol atacağım hem de takımım Türkiye Şampiyonu olacak” ifadesini kullandı.
Galatasaray’ın yeni transferlerini de değinen Baros, özellikle Abdul Kader Keita’nın alınmasına çok sevindiğini söyledi. Çek golcü, “Olympique Lyon’da iken birlikte oynadığım Keita çok iyi bir asistçi. Onun göndereceği paslarla çok gol atacağıma inanıyorum” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER