Spor
  • 23.5.2013 22:27

Haldun Üstüner iki bombayla dönüyor

Haldun Üstünel yönetime geri dönüyor, ilk iş olarak Londra'daki finale gidiyor. Hedefte iki yıldız var: Ashley Cole ve Nani ..

Galatasaray’da erken seçim, beraberinde çok büyük bir sürprizi getiriyor. Başkan Ünal Aysal, daha önce Özhan Canaydın ve Adnan Polat yönetiminde görev yapan, Galatasaray’a getirdiği yıldızlarla adı ‘transfer sihirbazı’na çıkan Haldun Üstünel’i listesine dahil ediyor. Üstünel’in dönüşü, dolayısıyla transferde yetki dağılımını da yeniden belirleyecek. Özellikle İngiltere piyasasında önemli tecrübesi bulunan Üstünel, daha göreve başlamadan ilk seferine başlıyor. Bayern Münih’le Borussia Dortmund arasında cumartesi günü Londra’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gidecek olan Haldun Üstünel, maç öncesi ve sonrasında çeşitli temaslarda bulunacak. Hedefler ise çok büyük.

Biri gerçekleşse bile...

Üstünel’in listesinde Chelsea’nin sol beki Ashley Cole ve Manchester United’ın forveti Nani var. Bu iki oyuncunun kulüpleriyle randevu alan Haldun Üstünel’in nasıl bir raporla geri döneceği merak konusu. Ancak bu iki transferden biri bile gerçekleşirse, Üstünel’in dönüşü muhteşem olacak gibi görünüyor. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un da Üstünel’e destekte bulunması bekleniyor. Kesin görev dağılımı seçimden sonra gerçekleşecek.   

Kimleri getirmedi ki...
Haldun Üstünel’in yıldızı Adnan Polat döneminde parladı. Milan Baros, Harry Kewell, Elano Blumer, Giovani dos Santos, Jo, Lucas Neill gibi Premier Lig patentli tüm yıldızları o getirdi. Genç yönetici, özellikle Manchester City kulübünün sahipleriyle çok iyi ilişkilere sahip. Bu yüzden, Galatasaray’ın ibresi City tarafına da kayabilir. Taraftarların da en sevdiği yönetici konumunda bulunan Haldun Üstünel’e bu kez daha geniş yetkiler verilmesinin planlandığı da gelen haberler arasında.

 


(Fanatik)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:04

İLGİLİ HABERLER