Asayiş
  • 7.1.2015 23:20

Halin çatısı çöktü

Mezitler bölgesinde ulaşım zaman zaman tıkanırken, bir yolcu otobüsü kara saplanarak yan yatarken, hal binasının çatısı çöktü.

Her kış olduğu gibi olumsuzluktan en fazla etkilenen Mezitler bölgesinde Bursa Valiliği'nin talimatı doğrultusunda TIR’ların geçişine izin verilmezken, diğer araçlar ise zincir takarak yollarına devam edebiliyor. Güneykestane mevkiinde yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken, Kızılay ekipleri sürücülere kumanya dağıttı. Bazı TIR ve çekiciler İnegöl çıkışında beklerken, Oylat kavşağından Çitli kavşağına kadar yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.
Öte yandan, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali`nden Antalya’ya gitmek için yola çıkan otobüs, Mezitler mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kayarak yol ortasındaki su kanalına düştü. Yan yatan otobüs devrilmekten son anda kurtuldu. Kazada kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Otobüste bulunan 13 yolcu yan yatan otobüsten indirilip, başka otobüse bindirildi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri yan yatan otobüsü kurtarmak için seferber oldu. Yarım saatlik çalışmanın ardından otobüs kurtarılarak yoluna devam etti.
İnegöl Sebze ve Meyve Halinin çatısı üzerindeki karın ağırlığına dayanamayarak büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri yaralanan olmadı. Çöken çatının çevresi güvenlik şeridi ile çevrilirken, Hal’in yan kısmına esnafların ve işçilerin girmesine izin verilmedi. Çatının çökme anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:02

İLGİLİ HABERLER