Spor
  • 9.8.2009 02:55

"HALTERCİ KIZLA TARLADA ZORLA BERABER OLDU"

Kadın halterci S.K. ile İzmir Atatürk Stadı'nın altındaki antrenman salonunda cinsel ilişki kurduğu iddia edilen Milli Takım Antrenörü Erdinç Arslan'ı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne şikayet eden Savaş Can, olayın iftira olduğu iddialarını yalanladı.

Halter sporuna 2003 yılında, Erdinç Arslan'ın yanında başladığını belirten Savaş Can, şöyle dedi: “Kendisiyle çok yakındık. Ancak, daha sonra ben kulüp değiştirdim ve uzaklaştık. Kadın sporcu S.K. benim kız arkadaşımdı. Aramızda aşk ilişkisi vardı. Ancak Erdinç Arslan, S.K.'yi tehdit ederek benden ayırdı. Onu spor salonuna sokmamakla tehdit etti. S.K.'yi benim yanımda arayarak, telefonda cinsel içerikli kelimeler kullandığına şahit oldum. Bu sıkıntılar üzerine S.K.'yle ilişkimiz bitti. Daha sonra Erdinç Arslan, S.K.'yi kandırdı, içkili ortamlara alıştırdı. Onu 12 Mayıs 2009'da, Kemalpaşa'daki tarlasına götürdü ve zorla ilişkiye girdi. Bu olaya gözlerimle şahit oldum, hatta jandarmaya bile haber verdik. Ancak S.K. korkudan şikayetçi olmayınca olay kapandı. Atatürk Stadı'ndaki halter salonunda, Erdinç Arslan'ın S.K.'yle soyunma odasına girip, kapıyı kilitlediğine, kendisini salonda kucağına aldığına şahit oldum. Bu durumdan rahatsız olunca, arkadaşlarım, Özkan Akgün, Naren Kartal, Ömer Has ve Hasan Enes'le birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi yazdım.”
Erdinç Arslan'ın olaylarla ilgili, “İftira. Bu şikayette bulunanları doping yaparken yakaladım” demecine ilişkin, “Doping yapmış ve yakalanmış olsak, olay federasyon kayıtlarında geçerdi ve ceza alırdık. Asıl o iftira atıyor. Kendisi, 16 yaşındaki sporcudan porno CD isteyen bir antrenör. Böyle bir olaydan, sadece bir maaş ceza alarak kurtulmasına ve milli takımdaki görevini sürdürmesine inanamıyorum” diye konuştu. HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:51

İLGİLİ HABERLER