Gündem
  • 27.5.2004 00:03

HALUK LEVENT : "BEN SOSYETE KULUPLERİNDE DEĞİL, HALKIN İÇERİSİNDE ŞARKI SÖYLÜYORUM"

AHMET AKBUĞA
ERZURUM  - Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide sanatçı Haluk Levent, öğrencilerin sorularını cevapladı.


Atatürk Üniversitesi Kampüsü'ndeki kafenin Sinema Salonu'nda düzenlenen söyleşide öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Haluk Levent, kliplerinin asıl tarzını yansıtmadığını ve firmalara olan bağımlılığının kendisini hataya düşürdüğünü söyledi. Öğrencilerin sorusu üzerine bazı gazetelerde çıkan 10 gün hapis cezası aldığı haberinin asılsız olduğunu ifade eden Haluk Levent, "Geçmişimde bazı ticari yanlışlıklar yaptım. Sıkıntılarını halen çekiyorum. Ancak gazetelerde yazıldığı gibi polisin beni aradığı, tutuklanacağım gibi bir şey yok. Ben buradayım, polis ise dışarıda. Madem öyle bir durum var, beni neden tutuklamıyorlar?" dedi.


Yeni kaseti hakkında öğrencilere bilgi veren Haluk Levent, "Bu kasette popüler şarkıya klip çekmeyeceğim. Kendi tarzım olan Anadolu Rock müziği tarzındaki şarkılarıma klip yapacağım" diye konuştu.
Rock müzik sanatçılarından yeteri kadar destek görmediğini ifade eden Haluk Levent, "Bundan 10 yıl öncesinde tabanı yırtık ayakkabıyla konser veriyordum ve bazen bu durumdan utanıyordum. Şimdi ise beni seven bir kitlem var. Ben diğer Rockçılar gibi sosyete kulüplerinde değil, halkın içerisinde şarkı söylüyorum. Yarın belki de müziği bırakabilirim. Sokaktaki vatandaş olmaya hazırım" şeklinde konuştu.


Söyleşi sonrası Haluk Levent, birlikte resim çektirmek isteyen öğrencilerin akınına uğradı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:17

İLGİLİ HABERLER