Spor
  • 30.5.2007 10:16

HAMBURG'TAN NECATİ'YE 5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Hamburg, sözleşmesi devam eden ve bonservisi 12 milyon $ olarak açıklanan golcü yıldız için ‘transfer teklifinde’ bulundu

G.SARAY’DA yeni sezonun kadrosu için çalışmalar sürerken, Necati Ateş için Almanya Birinci Ligi Bundesliga’da mücadele eden Hamburg’dan sürpriz bir teklif geldi. Alman ekibinin, G.Saray Kulübü’yle 2011 yılına kadar sözleşmesi olan yıldız futbolcu için 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardığı öğrenildi.
Adnan Polat ve yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın gelecek sezon için yaptığı değerlendirmelerde “Takım içinde zaman zaman sorun yaratıyor” ibaresi bulunan ancak gönderilip gönderilmemesi konusunda kesin bir tavır belirlenmeyen Necati’nin durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

TRANSFER YAKIN

NECATİ’NİN G.Saray’la imzaladığı sözleşmede “12 milyon dolar getirilmesi halinde sözleşme süresi bitmeden istediği kulübe gidebilir” ibaresi bulunuyor. 5 milyon Euro’yu gözden çıkaran Hamburg’un bu rakamın fazla üzerine çıkmayacağı ancak bonservis bedeli için ayrılan paranın biraz daha yükselmesi halinde G.Saray yönetiminin bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi. Önümüzdeki günlerde Necati’nin menajeri ile Hamburg yetkilileri ve G.Saraylı yöneticiler arasında bu konuda son görüşmeler yapılacak. Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklar, transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:38

İLGİLİ HABERLER