Yaşam
  • 18.11.2021 13:06

Hamdi Alkan karısının dudak dudağa öpüşmesini seyretti

Selen Görgüzel Alkan, İrfan Kangı ve Orçun Kaptan'ın yer aldığı tiyatro oyunu “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” sahnelenmeye başladı. Büyük ilgi gören oyunda Görgüzel ve Kangı'nın öpüşmesi çok konuşuldu.

Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasının anlatıldığı oyunda Selen Görgüzel ve İfan Kangı'nın performansı gece damga vurdu. 1 saat 15 dakika süren oyunu izleyenler arasında Gögüzel'in eşi Hamdi Alkan da vardı.

Seyirciler arasındaki yerini alan Alkan eşine destek oldu.

Oyunun ilerleyen dakikalarında ise bir öpüşme sahnesi gerçekleşti. Sahne öncesi Kangı, Hamdi Alkan'dan izin istedi.

İrfan Kangı, oyunu keserek eşi Selen Görgüzel'i izlemeye gelen yönetmen Hamdi Alkan'a dönerek, "Hamdi Ağabey şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak." diyerek izlemeye gelenleri güldürdü.

Selen Görgüzel, “Hamdi Alkan’a senaryoyu gösterdiniz mi?” sorusuna “Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi, kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım” ifadelerini kullandı

Selen Görgüzel'in rol arkadaşı İrfan Kangı, "Hamdi Abi nerede, buralarda mı? Son işte beraber çalışacaktık, muhtemelen kovuldum, başlamadan kovulmuş olabilirim" diyerek, esprili bir açıklamaya imza attı.

Hamdi Alkan, oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirdi.

Konuşmak istemeyen Alkan, “Onların oyunu konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim” dedi.

Olay yaratan öpüşme sahnesi Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzeli uyardı mı

 

Güncellenme Tarihi : 18.11.2021 22:09

İLGİLİ HABERLER