Medya
  • 28.9.2008 07:25

HAMDİ BEY'DEN ADAŞININ OĞLUNA BAYRAM KIYAĞI!..

Var Mısın Yok Musun yarışma programında yarışan Atilla Limanlar, son ana kadar zorlukla gelmesine karşın Hamdi Bey'in 44 bin YTL'lik teklifini kabul ederek, ucuz kurtuldu.
Show TV'de Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun' yarışma programında yarışan kişi Balıkesir'den katılan Atilla Limanlar oldu.
İlk turda dengeli kutular açtıran Atilla Limanlar, babasının adının da Hamdi olduğunu söyleyince, bankacı Hamdi Bey'den kıyak bir teklif aldı. Hamdi Bey, 10 bin YTL teklif edeceği yerde 30 bin YTL'lik teklifte bulunarak jest yaptı. Ancak Limanlar bu teklife 'yokum' dedi.
İlerleyen turlarda kırmızıları açtıran ve kötü bir tablo ile karşı karşıya kalan Atilla Limanlar, Hamdi Bey'den daha düşük teklifler aldı.
Teklifleri kabul etmeyerek şansını deneyen Atilla Bey, son dörde 300 YTL, 750 YTL, 40 bin YTL ve 500 bin YTL ile girdi. Bu tabloda Hamdi Bey'in teklifi 44 bin YTL oldu.
Borçlarının da etkisiyle devam etmek istemeyen Atilla Limanlar, 44 bin YTL'lik teklifi kabul ederek, yarışmadan iyi bir para ödülü ile ayrıldı.
Limanlar, yarışmaya devam etseydi ilk önce 500 bin YTL'yi ardından da 40 bin YTL'yi açtıracaktı. Atilla Bey'in önünde duran 7 numaralı kutuda ise 750 YTL bulunmaktaydı.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:53

İLGİLİ HABERLER