Diyarbakır'da bir ambulans izinsiz gösterinin yapıldığı yerden geçerken taşlandı. Hamile bir kadını taşıdığı belirlenen ambulansın şoförü kolundan yaralandı.
Merkez Sur ilçesi Mardinkapı semtinde oturan Dilber Çelik'in (31) doğum sancısının başlaması üzerine ailesi 112 Hızır Acil'i arayarak ambulans istedi.
Sağlık ekipleri acil olarak ulaştıkları Çelik'i ambulansla hastaneye götürmek üzere evinden aldı.
Bir grubun izinsiz gösteri yaptığı Mardinkapı Semti'nden geçerken taşlanan ambulansın sürücüsü Faruk Seven kolundan yaralanırken, araçta maddi hasar meydana geldi.
Öte yandan, Diyarbakır Doğumevine ulaştırılan Dilber Çelik sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi
Anne Çelik, ambulansın taşlanması sırasında çok korktuğunu söyledi.
HAMİLE KADINA DA ACIMADILAR

Hızlı Özet
“Diyarbakir'da sular durulmuyor!. Bir ambulans izinsiz gösterinin yapildigi yerden geçerken taslandi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!
Okulların açıldığı ilk gün organize suç örgütlerine yönelik yurt genelinde 48 noktada operasyonlar yapıldığını belirten İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Operasyonda 2 bin 477 kişi gözaltına alınmış oldu. Neredeyse bir gün içerisinde 3 bin 500 kişiye yönelik olarak işlem yapıldı” dedi. "Organize suç örgütleri peşlerini bırakacağımızı zannetmesin" mesajı veren Çiftçi, önümüzdeki günlerde de iadeler için Yunanistan, Almanya ve İtalya'ya da ziyaretler gerçekleştireceğini ifade etti.

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı
Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandıntalya'da kamu görevlilerine rüşvet verildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında eski Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, eski Koruma Şube Müdürü, komiser ve avukatın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, görev yerleri değiştirildikten sonra açığa alındı.
Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi
Silivri açıklarında batan "Tuğberk İmamoğlu" gemisindeki 10 kişilik kayıp mürettebata ulaşmak için yürütülen çalışmalar sırasında bulunan cansız erkek bedeninin, batan geminin birinci kaptanı Yaşar Kayhan'a ait olduğu tespit edildi.
Gülistan Doku soruşturmasında 4 zanlı daha tutuklandı
Tunceli'de 5 Ocak 2020'den beri haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili son soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. | Anadolu Ajansı