Dünya
  • 5.7.2022 14:08

Hamile kadının gizli günlüğü korkunç cinayeti ele verdi!

ABD'de geçtiğimiz aylarda evinde ölü bulunan hamile Amber Guichelaar cinayeti, genç kadının gizli günlüğü sayesinde ortaya çıktı. Amber'in kocası Richard'dan şüphelenen polis, Amber'in günlüğündeki "Kocam beni öldürebilir" ifadeleri üzerine harekete geçerek Richard'a suçunu itiraf ettirdi.Amber-Richard Guichelaar çiffi, ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan 2 çocuklu bir aileydi. Öğretmen olan Amber, 3. çocuğuna hamile olduğunu öğrendi.

Hamile kadının gizli günlüğü korkunç cinayeti ele vermiş! Kendi ölümünü böyle tahmin etmiş

Geçtiğimiz kasım ayının 16'sında sabaha karşı Richard, 911'i aradı ve karısı Amber'in nefes almadığını söyledi. Karısını yatak odasında bulduğunu ifade eden Richard, görevlililerin "Kurtarılabilir mi?" sorusuna "Bilemiyorum, yüzü mosmor ve nefes almıyor" cevabını verdi. Genç kadın kurtarılamadı.

Hamile kadının gizli günlüğü korkunç cinayeti ele vermiş! Kendi ölümünü böyle tahmin etmiş

İfadesine Richard, yatak odası sıcak olduğu için alt kattaki koltukta uyuduğunu ve bebeğinin ağlama sesine uyandığını ifade etti. Bebeğin ağlamasının kesilmemesi üzerine ise Amber'i merak ettiğini ifade eden koca, yukarı çıktığında karısını ölü bulduğunu dile getirdi.Doğum gününden 3 gün önce hayatını kaybeden kadınla ilgili durumu şüpheli bulan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Amber'in yüzünde sıyrıklar tespit edildi. Birkaç saat önce kız kardeşiyle görüntülü konuşan Amber'in yüzünde bu çiziklerin olmadığını keşfeden polis, hedefine evdeki tek potansiyel olarak Richard'ı koydu.Aynı zamanda Amber'in kız kardeşi, Amber ile Richard'ın sıklıkla tartıştığını, Richard'ın hep alt katta uyuduğunu ve kullandığı ilaçlardan dolayı bebeklerinin ağlama sesini asla duymadığını ifade etti.

Durumdan iyice şüphelenen polis, Amber'in sakladığı gizli günlüğünü buldu. Genç kadın, kimseye anlatmadığı sorunlarını günlüğüne yazmıştı.Amber günlüğünde kocası için "O, çocuklarımın yanında olmasını istediğim biri değil ve ayrıca da çok tehlikeli. Kendimi güvende hissetmiyorum. Acaba uyurken beni öldürür mü?" sözlerine yer vermişti.

Kocasının kendisine şiddet uyguladığını da ifade eden genç kadın, Richard'ın öfke patlamaları yaşayarak kendisini dövdüğünü, yumrukladığını ve tehdit ettiğini yazmıştı. Aynı zamanda Richard'ın bir kontrol delisi olduğunu ifade eden Amber, kocasının konuşmasına bile izin vermediğini dile getirmişti.

Bunun üzerine sorguya alınan Richard, polislere her şeyi itiraf etti. Karısını kasıtlı olarak boğup öldürdüğünü ifade eden cani koca, "Eşim harika bir insan ve anneydi. Yaptığım şeyin sorumluluğunu almaya hazırım" dedi.Amber'in çocuklarını ise talihsiz kadının kız kardeşi yanına aldı. Şimdi Amber'in ailesi bu acıyla yaşamaya çalışıyor.

Güncellenme Tarihi : 5.7.2022 14:13

İLGİLİ HABERLER