Sağlık
  • 19.8.2019 15:51

Hamile Tişört Modelleri

Moda dünyasının en neşeli parçaları sizce hangileri diye sorsaydınız emin olun ki cevabımız neşeli tişörtler olurdu. Varlıklarıyla yoklukları bir olan bu ürünler neşeli baskıları, renk tonları, kabartmalı dokuları, sloganlı yazıları kimi zaman şeker tonundaki,  kimi zamansa flöresanlı renkleriyle bizleri kendine çekiyor. Yazın tek başına, kışın ise gömleklerin altında giyiyor ve onlardan vaz geçemiyoruz bir türlü. Hatta sözünü ettiğimiz tişörtler hafif ve ince tasarımlarıyla vücut ısısı sürekli yükselen hamile bayanlara en güzel giyim çarelerinden oluyor. Eğer hamilelik döneminiz için tişört arayışındaysanız, hamile giyim  dendiğinde ilk akla gelen e-gebe.com sayfalarına bakabilirsiniz.

En Ucuz Hamile Tişörtleri

Eğer siz de tişörtleri bizim kadar seven bir bayansanız hamilelik sürecinde üzerinize geçirebileceğiniz hafif, sportif pratik tişörtler derdinize derman olacaktır. Hamileler için tasarlanmış en eğlenceli tişört modellerini ise e-gebe. com sayfalarında bulabilirsiniz. Örneğin bu sayfalarda yer alan uzun hamile tişörttü ‘Luna’ yı hamile taytları ile birlikte şıklık içinde kullanabileceğiniz gibi ev elbisesi formunda bile ferahlıkla giyebilirsiniz. Yine mürdüm tonlarındaki armalı yaka hamile tişörtleri, V yakalı rahat ve  ferah beyaz hamile tişörtü, beyaz fon üzeri hologram baskılı hamile tişörtü, sloganlı ve yazılı hamile tişörtlerini Jean eteklerle, Jean pantolonlarla, tayt ve kaprilerle 7/24 kullanabilirsiniz.

Hamilelikte Pratik Tişört Kullanımı

Tişört modelleri bir bayanın hamileliği boyunca sürekli kullanacağı basic ürünlerdendir. Bu yüzden hamileliğinizin ilk aylarında bolca hamile tişörtü alarak giysi dolabınızda istiflemenizi öneririz. Zira değişen hormon dengeniz size hamileliğiniz boyunca size türlü oyunlar oynayacağından sıklıkla terlemenize neden olacaktır. Bu konuda tişörtler ise kendini içinde en ferah hissedebileceğiniz giysilerdir. Hem sık sık terledikçe üzerinizi değişebilir ve yeni tişörtünüzü pratikçe giyebilirsiniz. Kullanması, yıkaması, temizlemesi ve ütülemesi en basit ürün yine sizler için tişörtler olacaktır. Hamileliğiniz boyunca zevkinize göre çeşitli renk, desen ve baskılarla dolu tişörtlerden aldığınızda yazın şortlarınız ve eteklerinizle rahatça giyebilirsiniz. Ayrıca bahar ve kış aylarında da gömlekler, hırkalarla birlikte giyebilir ve süveterlerinizin altında da kullanabilirsiniz. Hamile giyim tişörtlerinin en güzel modellerini görmek için e-gebe.com sayfalarına davetlisiniz.

Güncellenme Tarihi : 19.8.2019 15:53

İLGİLİ HABERLER