Spor
  • 20.7.2009 11:19

HAMİT YATTI ROTA 3 SAMBACIYA ÇEVRİLDİ

Sarı-lacivertlilerin anlaşma noktasına geldiği B.Münih’li yıldız takımı ile dün katıldığı ’T-Home Cup 09’ turnuvasında Schalke’yi 2-1 yendikleri maçta 2 golü hazırlarken F.Bahçe’nin teklifine de olumsuz yanıt verdi. Hamit için B.Münih ile 7.5 milyon Euro’ya anlaşan sarı-lacivertliler, 4.5 milyon Euro’luk teklifte bulundukları Hamit’in “Avrupa’da kalmak istiyorum” sözü ile bu transferde hayâl kırıklığına uğradı.

MİLLİ yıldızla ilgili son gelişmeleri yakın çevresine anlatan başkan Aziz Yıldırım’ın “Türkiye’ye gelmek istemiyor. Avrupa’da futbol oynamaya devam edecekmiş. Artık bu defteri kapatıyoruz” dediği öğrenildi. Bilindiği gibi Hamit Altıntop için G.Saray da devreye girmiş, Servet’i isteyen Bayern Münih ile Hamit Altıntop için de görüşme planları yapıyordu. Böylece iki ezeli rakibin Hamit için verdiği kavga da sonuçsuz kaldı. F.Bahçe böylece ön libero krizine çözüm bulamadı.

CRISTIAN ENDİŞESİ

HAMİT’TEN gelen kötü haber sonrasında gözler Brezilya’da oyuncu arayışlarını sürdüren Sportif Direktör Aykut Kocaman’a çevrildi. Kocaman dün Cruzeiro-Corinthians (1-2) maçını izledi. Bir süredir Brezilya’da bulunan bu mücadelede Corinthians’ın ön liberosu Cristian’ı bir kez daha gözlem altına alırken 3 yeni Cruzeiro’luyu da takibe aldı. Daha önce Cristian için Daum’un “Çift yönlü oyuncu” kriterine uymaması nedeniyle şüpheye düşen Kocaman bu oyuncuyu derinden bir kez daha inceleme fırsatı buldu.

CRUZEIRO’DAN 3 İSİM

KOCAMAN’IN yeni gözdeleri ise Alex’in eski takımı olan Cruzeiro’nun orta saha oyuncuları Elicarlos, Fabinho ve Parana oldu. Orta sahada görev yapan 29 yaşındaki Fabinho, yine aynı bölgede forma giyen 31 yaşındaki Marguinhos Parana ve 24’lük Elicarlos için bilgiler toplayan Kocaman, bu oyuncuları yakından takibe aldı. Dünkü 90 dakikanın ardından Cristian ve 3 yeni Sambacı ile ilgili raporunu Daum ile paylaşacak olan Kocaman, son kararını da verecek.

LUGANO DA GÜNDEMDE


F.BAHÇE’DE başka bir sorun ise ön libero. Bilica, Bekir ve Önder’in son 2 maçta 4 gol yiyen defansta dökülmesi sarı-lacivertli taraftarlar arasında endişe yarattı. F.Bahçeli taraftarlar “Lugano’yu istiyoruz” kampanyası başlatırken yönetimin de Uruguaylı için bir girişimde bulunup bulunmayacağı merak konusu. Daha önce Lugano yıllık 4 milyon Euro istediği için vazgeçilmiş ancak Lugano’nun menajeri Juan Figer yeni bir görüşme talep etmişti.(gazetevatan)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER