Spor
  • 29.4.2016 23:26

Hamzaoğlu’ndan Galatasaray yorumu

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu. Oynanan oyundan memnun kaldığını belirten Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı ekibin son haftalarda çıkışa geçtiğini de belirtti.

Hamza Hamzaoğlu’nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle;

“Güzel bir maç oldu. Galibiyete biz daha yakındık, 3 tane tehlikeli pozisyonumuz vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Genç oyuncularım görevlerini iyi şekilde yaptılar.

Galatasaray’ı çok da konuşmak istemiyorum. Bursaspor’un hocasıyım şu anda. Ama son haftalarda toparlandıkları bir gerçek. Bizim sezon başında yaptığımız planlamaya göre hareket ettiler sanırım. Riekerink’i tebrik ediyorum. Bundan sonra ona da başarılar diliyorum. Eski oyuncularımla da hasret giderdik.

Alt yapı potansiyelimiz çok iyi. Pahalı transferler yapamayacağımız gerçek. Önümüzdeki sezona büyük hedefler koymadan, en azından iki sezon mali yapıyı oturtup ona göre devam edeceğiz. Tabi ki hedefsiz olmayacağız ancak ilerledikçe yolumuza bakacağız.”

Öte yandan maç öncesi Galatasarylı futbolcuların eski hocaları Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu'na koşup sarılmaları da ilginç görüntülere sahne oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:20

İLGİLİ HABERLER