Spor
  • 22.7.2009 00:33

HANGİ YILDIZA KULÜBE GÖRÜNDÜ?.. İŞTE RİJKAARD'IN İLK 11'İ...

Avrupa Ligi 2. öneleme rövanş maçında Tobol'u ağırlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı kırmızılı yöneticilerin 2 futbolcuyla kadroyu güçlendirmek için görüşmelerini sürdürdükleri ve sezonun başlamasından önce transferleri bitirmek için yoğun çaba harcadıkları ifade edildi.

Yönetimin teknik direktör Rijkaard'ın isteği üzerine takımı çok yönlü bir savunma oyuncusu ve gol yollarında da etkili olabilecek bir orta saha oyuncusuyla takviye etmeyi planladığı belirtildi. Yabancı sayısında soruna neden olan Carrusca'dan kendisine kulüp bulmasının istendiği aksi taktirde sözleşmesinin feshedilebileceği belirtildi.

Galatasaray yönetimi, transferi 7 Ağustos'a kadar bitirmek için çalışmalarına hız verirken, teknik direktör Rijkaard'ın Tobol maçının 11'ini de yavaş yavaş belirlemeye başladığı ve savunmada Servet'le birlikte Emre Güngör'e şans vereceği iddia edildi.

Hollandalı teknik adamın savunmanın solunda Hakan Balta'ya sağındaysa Uğur Uçar'a forma vermesinin beklendiği, Sabri'yi orta sahanın sağında kullanmayı düşündüğü ileri sürüldü.

Ayak bileğindeki sakatlığı düzelen Barış'ın 11'deki yerini alabileceği ifade edilirken ilk maçta kırmızı kart gören Alpaslan'la sakatlığı süren Mehmet Topal Tobol karşısında forma giyemeyecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER