Yaşam
  • 28.11.2020 00:39

Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı

KAYNAK : MİLLİYET

Katıldığı izdivaç programı ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evliliğini bitireceğini açıklamıştı. Gürdal ve Kemal Ayvaz, canlı yayında romantik anlar yaşadı.

Evlilik programlarının ardından fenomen olan, geçtiğimiz sene fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, Uçankuş TV'de yayınlanan 'Lerzan'la Çok Mutlu' programına konuk oldu

Eşinden evlilik teklifi almadan evlenen Hanife Gürdal, canlı yayında Lerzan Mutlu'nun isteği üzerine Kemal Ayvaz'dan evlilik teklifi aldı.

LERZAN MUTLU ALTIN TAKTI

ERZAN MUTLU ALTIN TAKTI

Hanife Gürdal, evlilik teklifini kabul etmesi üzerine eşi Kemal Ayvaz ile dansa kalktı ve stüdyoda romantik anlar yaşandı. Romantik dakikalara sessiz kalamayan Mutlu ise Gürdal'a çeyrek altın taktı.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, daha sonra sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye başlamıştı.

EVLİLİĞİNİ BİTİRECEĞİNİ AÇIKLADI

EVLİLİĞİNİ BİTİRECEĞİNİ AÇIKLADI

2019 yılında fotoğrafçı Kemal Ayvaz’la evlenen Hanife Gürdal, geçtiğimiz aylarda evliliğini bitireceğini duyurmuştu.

Kemal Ayvaz'a seslenen Hanife, "Bu konuyla ilgili açıklama yapacak kadar iyi hissetmiyorum. Kendisine rica ediyorum benimle ilgili düşünme konuşma. Bundan sonra hayatımda olma. Burası benim evim, düzenimi bırakıp gitmiyorum. Emeklerimi de sana yar etmiyorum. Arkamdan konuşurken düşün. Kavga edip rezil duruma düşmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

EVLİLİĞİMİZİ BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ

"EVLİLİĞİMİZİ BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Gürdal, daha sonra ayrılık haberini şu mesajla vermişti: Ağır gelen sorumluluklarım sebebiyle evliliğimizi bitirmiş bulunmaktayız. Lütfen eleştirilerinizi yaparken sağduyulu olmanızı rica edeceğim. Kendisine mutluluklar dilerim.

Güncellenme Tarihi : 28.11.2020 00:44

İLGİLİ HABERLER