Spor
  • 17.8.2009 14:27

HASAN ŞAŞ İLE ARDA KARŞILAŞINCA

Hasan'dan Arda'ya "Avrupa dan teklif gelirse hemen git. Benim yaptığım hatalara düşme" tavsiyesi.

Galatasaray’ın eski kaptanı Hasan Şaş ile şimdiki kaptanı Arda Turan, Denizlispor maçından sonra tesadüfen karşı karşıya geldi ve ikili arasındaki nostalji dolu sohbette espriler havada uçuştu.

Habertürk'ün haberine göre; Denizli karşılaşması sonrası arkadaşlarıyla bir çorbacıya giden Arda, televizyon programından çıkan Hasan’ı karşısında buldu. Hasan’a “Kaptanım hoş geldin” diyen Arda, aynı karşılığı aldı: “Hoş bulduk kaptanım...”

‘FORMANI NASIL VERMEMİŞTİN AMA’

Arda, bu arada bir anısını anlattı: “2001’de Galatasaray altyapısında oynarken, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde G.Saray-PSV maçında top toplayıcıydım. Oyun bitince Hasan’ın yanına koştum ve formasını istedim ama alamadım.” Arda sözünü bitirdikten sonra Hasan’a dönerek “Nasıl vermemiştin formanı ama” deyince, Hasan da “Ne yapayım, Lucescu’ya söz vermiştim. Bütün formalarım soyunma odasından direkt Romanya’ya gidiyordu. Hocanın oğlu Razvan formamı istiyormuş, sıkıysa verme” şeklinde kendisini savundu.

Daha sonra Hasan, Arda’ya “Zamanında benim yaptığım hataları sen yapma. Avrupa’dan güzel bir teklif aldığında, büyüklerinle konuş ve git. G.Saray senin her zaman yuvan olarak kalır” tavsiyesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER