Spor
  • 21.10.2008 02:57

HASAN ŞAŞ LİGİ BİTİRDİ, AYHAN'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Linderoth, Barış ve Mehmet Topal'ın sakatlığında defansif orta saha olarak alternatifsiz kalan Ayhan için doktorlar adeta seferber oldu.
Herkesi korkuttu
Bu sezon sakatlıklardan çok çeken G.Saray'da Ayhan paniği yaşanıyor. Mehmet Topal, Linderoth ve Barış gibi defansif orta saha oyuncularının sakatlığında alternatifsiz kalan Ayhan'ın üzerine titreyen teknik heyetin Trabzon derbisinde yürekleri ağızlara geldi. Maçın sonlarında sakatlanan Ayhan dün yapılan yenileme-dinlenme
idmanına bile çıkamadı.
Sabri de sakat
Tedavisine hemen başlanan Ayhan'ın perşembe günkü Olympiakos maçına yetiştirilmesi için çalışılıyor. Doktorlar gerekirse Ayhan'ın ağrı kesici iğne ile sahaya çıkacağını söylediler. Trabzon maçında sol uyluk adalesine darbe alan Sabri'nin tedavisine de başlandı. Tedavi sonrası dinlendirilen Sabri'nin durumunun daha iyi olduğu ve maça yetişeceği öğrenildi.
Sakatlığı nedeniyle Trabzon kadrosuna alınmayan Hasan Şaş'ın sağ diz ön çapraz bağlarında ileri derecede yırtık tespit edildi. Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından konsültasyonu yapılan tecrübeli oyuncu yarın ameliyat edilecek. Hasan'ın en erken Mayıs 2009'da topla buluşabileceği, dolayısıyla sezonu kapattığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER