Asayiş
  • 3.9.2013 18:37

Hastanmeye böyle getirildi

AYDIN'daki Gençlik Parkı'nı çevreleyen duvarın üstünden atlamak isterken, sol koluna korkuluk demiri saplanan 11 yaşındaki Mert Bandırma, itfaiyenin demiri kesmesinin ardından, kolundaki demirin çıkartılması için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Meşrutiyet Mahallesi'nde bulunan Gençlik Parkı'nda bugün saat 13.45 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla oynayan 11 yaşındaki Mert Bandırma, iddiaya göre çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen, parkı çevreleyen yaklaşık 1.5 metre yüksekliğindeki duvara monteli demir korkulukların üzerinden atlamaya çalıştı. Bu sırada Bandırma'nın sol kolunun arka kısmına, uçları ince ve sivri olan demir parmaklıklardan biri battı. Acı içinde feryat etmeye başlayan Bandırma'nın imdadına, parktaki vatandaşlar yetişti. Çocuğun acı çekmemesi için sabit bir şekilde tutmaya çalışan vatandaşlar, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber vardı.

İTFAİYE EKİBİ DEMİRİ KESTİ

Koluna batan demir çubuktan kurtulamayan Mert Bandırma'nın hastaneye götürülmesi için olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından, korkuluğun bir bölümü kesildi. Demir korkulukla ambulansa alınan çocuk Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Koluna saplanan demir güçlükle çıkartılan Bandırma'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER