Asayiş
  • 26.10.2020 23:57

Hatay'da korkutan patlama kamerada!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis yaralandı.

Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde korkutan patlama! Vali'den açıklama

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaşanan çatışma ve ardından meydana gelen patlamada can kaybı yaşanmadığını duyurdu.

Olay, İskenderun ilçe merkezi Pac Meydanı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, istihbari bilgiler üzerine bir otomobili takibe aldı.

Ardından otomobilde bulunan 2 teröristle polis ekipleri arasında sıcak çatışma yaşandı.

Çatışma sırasında araçta patlama meydana gelirken, İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve 2 vatandaş yaralandı.

Olayla ilgili açıklama yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri, takip sonucunda İskenderun'da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

O ANLARA AİT EN NET GÖRÜNTÜLER

Güvenlik güçleri diğer teröristi yakalamak için operasyonlarını sürdürürken patlama anına ilişkin yeni görüntüler de sosyal medya hesaplarında dolaşıma girdi.

Patlamanın olduğu caddede bulunan vatandaşlardan biri, o anlara ilişkin en net görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Patlamanın nedeniyle ilgili Hatay Valisi Rahmi Doğan bir açıklama yaptı.

Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır.Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 26.10.2020 22:50

İLGİLİ HABERLER