Gündem
  • 20.9.2021 10:44

Hava buz kesecek.. Kışlıkları çıkartın

Meteoroloji'den son hava durumu raporu! Sıcaklıklar aniden düşüyor... Harita paylaşıldı..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika hava durumu raporuna göre bugün Karadeniz'in iç kesimleri ile Ankara'nın kuzeyi, Kastamonu, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum ile gece saatlerinden sonra İstanbul çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 5 günlük hava durumu tahminine göre İstanbul'da hava sıcaklıkları yarından itibaren hızla düşecek. İstanbul'da bugün 29 derece olan sıcaklık perşembe gününe kadar 10 derece düşecek ve 19 derece olacak. Meteoroloji, gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklık haritalarını da paylaştı. İşte son hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Ankara'nın kuzeyi, Sivas'ın kuzeyi, Kırklareli, Çankırı, Yozgat, Kastamonu, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum ile gece saatlerinden sonra İstanbul çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Son dakika... Meteorolojiden son hava durumu raporu Sıcaklıklar aniden düşüyor... Harita paylaşıldı

DİKKAT: SICAKLIKLAR HIZLA DÜŞÜYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük Hava Durumu raporuna göre sıcaklıklar yarından itibaren hızla düşecek. İstanbul'da bugün 29 derece olacak sıcaklık, 3 günde 10 derece düşerek perşembe günü 19 derece olacak. Sıcaklık düşüşüyle birlikte salı, çarşamba ve perşembe günleri yurdun büyük bölümünde sağanak yağış bekleniyor.

İŞTE METEOROLOJİ'NİN YAYINLADIĞI 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİN HARİTASI

Son dakika... Meteorolojiden son hava durumu raporu Sıcaklıklar aniden düşüyor... Harita paylaşıldı

Güncellenme Tarihi : 20.9.2021 10:46

İLGİLİ HABERLER