Spor
  • 30.8.2011 00:45

HAVUTÇU'NUN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

İSTANBUL (A.A) - Futbolda yürütülen şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli, genç teknik adamın herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını söyledi.
Gönenli, Beşiktaş Kulübünün internet sitesine yaptığı açıklamada, 49 gündür Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Tayfur Havutçu hakkında, hatalı haberler ve gerçek dışı açıklamaların yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:
''Her gün kendisini gören birisi olarak, Tayfur Havutçu'nun herhangi bir sağlıksız durumu bulunmamaktadır. Basında bahsedildiği şekilde 30 kilo gibi bir kaybı olmamıştır. Ramazan ayı boyunca orucunu eksiksiz tutan Havutçu'nun herkes gibi bir iki kilo kaybı olması normal, ayrıca sağlık durumu gayet iyi. Camiamızın kendisine olan desteği de en büyük moral kaynağı.
Uğramış olduğu haksızlık nedeniyle 49 gündür cezaevinde bulunan Havutçu, hukuki süreç sonunda suçsuzluğunun anlaşılarak tekrar görevine dönmek istiyor. Gerekli müracaatlarımızı yaptık ve itirazımızın sonucunu bekliyoruz. Türk adaletine olan güvenimiz tam ve haklılığımızın ortaya çıkmasını bekliyoruz.''

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER