Gündem
  • 3.10.2005 00:30

HAYDA!.. MECLİS'İ SEL BASTI

ERSİN BAKIR
ANKARA (İHA) - Başkent Ankara'da yarım saat süren sağanak yağış trafiği felç etti. Bazı caddelerde su seviyesinin yarım metreyi aştığı görülürken, itfaiye ve belediye ekipleri sağanak karşısında yetersiz kaldı.


Dün akşam saatlerinde başlayan ve bir anda yoğun sağanağa dönüşen yağmur sebebiyle başkent Ankara caddelerini sel aldı. Trafiğin yoğun olduğu ve protokol yolu olarak da bilinen Atatürk Bulvarı üzerinde yağmur sularının birikmesi, sürücülere zor anlar yaşatırken, çok sayıda araç yolda kaldı. Akay Kavşağı alt geçidi içerisinde su seviyesinin yarım metrenin üzerine çıkması üzerine çok sayıda araç, tünel içinden zorlukla geri çıktı.

 Biriken sulara rağmen yola devam etmek isteyen sürücüler, zor anlar yaşarken, bir ambulans devrilme tehlikesi geçirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde biriken su seviyesinin araçların ön camına kadar yükselmesi dikkat çekti. İtfaiye ve belediye ekipleri yağmura hazırlıksız yakalanırken, yolda kalan çok sayıda araç çekici yardımıyla götürüldü. Sağanak yağmur sebebiyle yüze yakın evden su baskını ihbarı gelirken, çok sayıda da maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER